2777
2789
عنوان

تو دیوار ویترینمو رایگان گذاشتم هیشکی پیام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اومد چقدر قشنگه بابا نزارش دیوار حیفه بخدا اینا الان بخدا چند تومن پولشه کاش شهر شما بودم میوموم همی ...

اااا. نمیدونم والا ببین خیلی قشنگه واقعا برا جهیزیمه ولی پسرام شیطونن میترسم توپ بزنن بهش بشکنه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته

اگه تهران بودی که قابلتو نداشت میومدی میبردی

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
زنگ بزنین مراکز خیریه که برای سیل و زلزله و اینا وسایل میبرن ببینین نمیان ببرن

چه پیشنهاد خوبی ممنون

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

اااا. نمیدونم والا ببین خیلی قشنگه واقعا برا جهیزیمه ولی پسرام شیطونن میترسم توپ بزنن بهش بشکنه خدای ...

کاش من تهران بودم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اااا. نمیدونم والا ببین خیلی قشنگه واقعا برا جهیزیمه ولی پسرام شیطونن میترسم توپ بزنن بهش بشکنه خدای ...

ماله من برنزه  پسدم دیگه بزرگ شده خیالم راحته گزاشتم طبقه بالا 

ببین شیشه هاشو دربیار بزار اتاق خواب اگه دوست نداری  هیچ وقت وسایل خونتو نفروش ما ترکها یک مثل داریم میگیم ساخلا سامانی گلر زمانی 

یعنی حتی کاه رو هم دور نریز که زمان به درد خوردنش میرسه

من که ویترینم رو کمد اسباب بازیهای پسرم کردم و راضی هستم

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

آها بوفه رو میگی 

قشنگه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم