2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا که دندونات بر نمیگردن اگه خیلی اذیتی برو دکتر خوبی ببین چی میگه شاید تراشیدن خوب شدن😍

رفتم پیش یه دکتر گفتم ریموو کنم بیام برام فقط پرشون کن شکل دندونا قبلم گفت باش  توکل ب خدا 

رفتم پیش یه دکتر گفتم ریموو کنم بیام برام فقط پرشون کن شکل دندونا قبلم گفت باش توکل ب خدا

بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم ولی تو انتخاب دکتر قشنگگگگگ دقت کن💋

یدونه بچه ۳۰سالمه

متاسفانه مردا مریض شدن اکثرا اتفاقا الان بیرون بودم دوستم میگفت من راضیم شوهرم بم خیانت کنه ولی خرجی زندگیمو بده ولی واقعا نمیدونن چه اذیتی میشه ادم 

بنظر خودت چرا خیانت میکنه؟

متاسفانه مردا مریض شدن اکثرا اتفاقا الان بیرون بودم دوستم میگفت من راضیم شوهرم بم خیانت کنه ولی خرجی ...

چون انتخابش نیستم دوستم نداره سر زبون دار دوست داره 

یه سوال شما به این قضیه بخاری مشکوکی؟

چون انتخابش نیستم دوستم نداره سر زبون دار دوست داره یه سوال شما به این قضیه بخاری مشکوکی؟

نه عزیزم چرا باید خودت به خودت اینجوری بگی برو جلو اینه خودتو ببین چرا دوستت نداشته باشه تو معلومه خودت خودتو دوست نداری بیداری ک شدی آهنگی بزار برقص کارتو با آهنگ انجام بدم کلا هرچیزی ک وایب خوبی داره رو انجام بده تا حسو حال خودت خوب شه و خودتو دوست داشته باشی چند وقت بیخیال این قضایا شو رو خودت تمرکز کن گیر هم ب شوهر نده برو باشگاه ورزش کن با پسرت برو بیرون لباس خوشگل بپوش تو خونه تا خودت خودتو اول دوست داشته باشی 💋

چون انتخابش نیستم دوستم نداره سر زبون دار دوست داره یه سوال شما به این قضیه بخاری مشکوکی؟

نمیدونم والا بلاخره ک تهش در میاد خودتو حساس نشون نده ب این قضیه و بگوش وا اخه کسی بخاری خونش رو میده ب کسی و اینا و هی بگو وای چقد امروز سرده و اینا اگه حتی 10 تا بخاری داری از اینم استفاده کن😂

هیچ حس ششمی چواب من رو نمیده .حالم بده واقعا...باردارم و این همه استرس برام سمه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗