2777
2789
😪میترسم عکس بزارم شناسایی شم😶😂از بس بم گفتن چشمات فلانه انحراف داره و نمیدونم ... درحالی ک دکتر ر ...

چشمای شوهر منم این شکلیه در حالت های مختلف فرم چشاش و نگاهش فرق میکنه خیلی جالبه 

در حالت آرامشش چشاش زیباترین نگاه رو داره که نفس ادمو میگیره

در حالت عصبانیتش ترسناک ترین نگاه رو داره انگار نگاهش زبان بدنشه😅

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمای شوهر منم این شکلیه در حالت های مختلف فرم چشاش و نگاهش فرق میکنه خیلی جالبه در حالت آرامشش چشاش ...

منممممممم

وقتی عصبانیم بابام‌میگه تروخدا اینطوری ب چشمات نکن درحالی ک واقعن 😐😶کاری ب چشمام نمیکنم میگ ک چشمات ترسناک میشن🤣😂

وای مرسی عزیزم😄 بقیه از بس گفتن انحراف داری و.... حس میکنم چشمام زشته واقعن

اینجور چشا نگاهشون خیلی خاصه قدرشو بدون خمار شدید هستش

و خواهشن به  هیچ کردی زول نزن 😉

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
اینجور چشا نگاهشون خیلی خاصه قدرشو بدون خمار شدید هستشو خواهشن به هیچ کردی زول نزن 😉

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کردی چیه عزیزم؟

😶😂از بس گفتن چشمات زشته و چپه و ...وقتی کسی بگ چشام خوبه حس میکنم بخاطر ترحم میگ ک دلم نشکنه🥰🤣

ندیدمممممم چشااااتووووووووووو😭😭😭😭😭

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]