2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ار بابا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

جوری تاثیر داره که میمونو میکنه طاووس

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
تجربه شخصیم میگهاونایی که اصلا و به هیچ وجه خوشگل نیستنبمب اعتماد به نفسن👍🏻

نه اینطور نیست بنظرم من همه زیبایی های خودشونو دارن

و اونایی که زیبایی خودشونو باور کردن با اعتماد ب نفس میشن

اونایی باور نکردن...

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ربط که داره ولی من بعضیا رو دیدم خوشگل نیستن در واقع خیلیم زشتن ولی اعتماد به نفسشون عالیه نمیدونم چ ...

دور و بر من اینجور آدما زیادن 

واقعا نمی فهمم چطوری این همه اعتماد به نفس شون بالاست! 

کلا ناامید شدم

از زیبایت؟ هیج وقت ناامید نباش تا زنده ای خوشگلی

دور و بر من اینجور آدما زیادن واقعا نمی فهمم چطوری این همه اعتماد به نفس شون بالاست!

منم یکیو میشناسم اگه شکلش بودم تو آینه هم نگاه نمیکردم از در خونه هم بیرون نمیومدم ولی اون خودش اعتماد به نفس و آداب معاشرتش عالیه تا شعاع ده کیلومتری با همه ی آدما دوسته همه هم دوستش دارن من خودمم دوسش دارم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...