2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان چجوری خوب میشه

436 بازدید | 45 پست

سلام دوستان من تنبلی تخمدان دارم البته نمیدونم در چه حده چون میگن چاق میشه ادم ولی من لاغرم.. چیکار کنم خوب شم‌کسی تجربه تنبلی تخمدان داشته که درمان شده؟ خیلی موهام کم پشت شده 😔 اخه تا درمان نشه نمیتونم بچه دار شم دوساله ازدواج کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ضخامت موهای زائدت 

بهم ریختگی پریودت

میلت به شیرینی

ریزش موهات

کسالتت

جوش صورت و بدنت 

استپ وزنی یا اضافه وزنت

اینا همه تعیین کننده‌اس که چقدر پیشرفت کرده..

درمانش هم فقط اصلاح سبک و قرص ویتاگنوس

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

درمان قطعی که نداره

یه سری درمان انجام میدی تا بچه دار بشی ولی بعد بچه هم همچنان درگیری (تا زمان یائسگی🙃)

منم تنبلی دارم الان دو سه ساله که دیگه بدون قرص پریود نمیشم

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.

من اصلاح سبک داشتم خیلی زود جواب گرفتم 

مخصوصا تایم خوابمو اوکی کردم 

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
من اصلاح سبک داشتم خیلی زود جواب گرفتم مخصوصا تایم خوابمو اوکی کردم

اخه تو اصلاح سبک هیچ چیزی آدم نمیتونه بخوره.. شما چی میخوردی واسه ناهار و صبحانه عزیزم و اینکه چه ساعتی میخوابیدی