2777
2789

التماس دعا💚

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا منم دعا کن . دعا کن  بیاد خاستگلریممم بهم برسیم . امروز روزمم . حدیث کسایم میخام بخونم امیدوارم قبکل باشه . برام دعا کنیددددد  واقعا از ته دلتون . من محتاجممم واقعا ب دعایی تک تکتون امیدوارم نفستون خوب باشه خدااا قبوللل کنننننه

حاجت روایی همهوو شماالتماس دعا سلامتی  الل۶ و آل الله قرآن و پیامبرقرآن قرآن قرآن اهل بیت همگی الله خداشکرت ائمه اطهارهمگی الله ماررخانم سادات مادرخانم سادات عمهوخانم سادتت عمه خانم سادات خانم خانم یادات خانم خانم سادات دخترخانم خانم سادات دخترخانم خانم سادات مادر هانم سادات مادرخانم سادات عمه خانن عمهوخانم خانم خانم دخترخانم خانم دخورخانم خانم مادرخانم خانم مادرخانم امام زمان