2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25148 بازدید | 407 پست

تاحالا‌نخوردم‌خوشمست‌امتحانش کنم؟

روزی می‌رسد؛ که یک پارچه ی سفید  پایان می‌دهد؛ به من... به شیطنت‌هایم... به بازیگوشی هایم.... به خنده های بلندم.... روزی که همه `با دیدن عکس هایم... بغض میکنند و میگویند : دیوونه؛ دلمون واست تنگ شده..       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید بلد باشی عزیزم اینطور طعم دار میزنه نمیتونی بخوری

مشکل‌اینجاست‌‌

اینجای‌ما‌نیست😂

روزی می‌رسد؛ که یک پارچه ی سفید  پایان می‌دهد؛ به من... به شیطنت‌هایم... به بازیگوشی هایم.... به خنده های بلندم.... روزی که همه `با دیدن عکس هایم... بغض میکنند و میگویند : دیوونه؛ دلمون واست تنگ شده..       

سمت شما میفروشن یعنی

نه‌نیست

کل کشور مدام درحال مسخره کردن شمالی ها هستن متاسفانه

متاسفانه الان اکثرا مردم  به دنبال مسخره کردن هم هستند حالا فرق نمیکنه شمالی باشن ترک باشه فامیل باشه یا همسایه و.... انگار یه جور عادت و سرگرمی شده

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
طعمش مثل گوشت گوسفنده(کلا گوشت قرمز) برای کسایی که گوشت دوست ندارن خوب نیست

ممنونم عزیزم که گفتی

😍

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼