2777
2789
عنوان

یه موجود زشت و بی شعور و بی خاصیت که میخواد تغییر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست
عزیزم همه چییییی بخوراما مثلا زیاده روی نکنقیمه بخور اما چرب نخورکدوم هم که سبزیجات و صیفی جاته عالی ...

خییل ازتون ممنونم پس من از فردا شروع میکنم به امید خدا 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

عزیزم همه چییییی بخوراما مثلا زیاده روی نکنقیمه بخور اما چرب نخورکدوم هم که سبزیجات و صیفی جاته عالی ...

ببخشید یه سوالی ازتون داشتم شما از پوست مو هم سر در میارید 

من وضعیت موهام افتضاحه شوره دارم ریزش دارم موهام ارثی پرپشته یک سال میشه که به خاطر دلایلی از قبیل استرس درس ریخته و پوستم هم افتضاح شده یک پوست تیره شده که پر از منافذ باز و جوش هست نمیدونم چیکار کنم همونطور که قبلا هم گفتم شرایط دکتر رفتن ندارم ولی آزمایش دادم مشکل داخلی ندارم به نظر شما چیکار کنم  

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید یه سوالی ازتون داشتم شما از پوست مو هم سر در میارید من وضعیت موهام افتضاحه شوره دارم ریزش دار ...

عزیزم همونطور که میدونی بخاطر استرس بخش اعظمش🥺

نه متأسفانه سر در نمیارم، برای موهات مولتی ویتامین بخر بعد صبحانه بخور

پوست هم تاپیک بزنی راهنماییت می‍کنن😘😘 ‍ 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱