2777
2789
عنوان

یه موجود زشت و بی شعور و بی خاصیت که میخواد تغییر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست

من مربی بدنسازی ام میخوای بهت برنامه ورزش و رژیم بدم ؟

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تغییر راحت نیست و باید صبر داشته باشی و قدم به قدم جلو بری💗

اولین تغییر که باید به وجود بیاری تغییر دیدگاهته و درواقع اصلی ترین تغییری که همه زندگیت حول همون نقطه هست

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
همین برنامه غذا منو بدبخت گرده اصلا نمیدونم چی بخورم چی نخورم به خاطر همین تا حالا نتونستم رژيم بگیر ...

خب شما متخصص تغذیه نیستی گلم. از متخصص رژیم بگیر. بعد یه مدت که رژیم رعایت کنی، اثراتش روی خودت ببینی، کم کم مطالعه کمی در مورد رژیم غذایی سالم، کم کم میتونی سبک تغذیه سالم متناسب با خودت رو پیدا کنی. ولی قطعا در ابتدای راه متخصص نیاز داری.

من تو یه جایی که میشه گفت روستام تقریبا

خوب الان دوستمون بهت گفت که مربیه برنامه بگیر ازش از گوگل پلی و آپارات هم میتونی ورزش های مناسب لاغری پیدا کنی یا اصلا تو خونه یه نیم ساعتی موزیک بذار برقص اگه ماهواره داری جم فیت هم خوب برنامه هایی داره

خوب الان دوستمون بهت گفت که مربیه برنامه بگیر ازش از گوگل پلی و آپارات هم میتونی ورزش های مناسب لاغر ...

درس رو چیکار کنم هر لحظه به درس فکر میکنم به شدت تک بعدی ام طوری ام که مثلا اگه فردا امتحان داشته باشم هیج کاری انجام نمیدم حتی غذا هم نمیخورم تا امتحان تموم بشه هرروز با شکم گشنه میرم مدرسه به خاطر این موضوع

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

لطف میکنید اگه بدید

باشه گلم الان خستم بعدا بهت درخواست میدم با توجه به بدنت برنامه میدم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

درس رو چیکار کنم هر لحظه به درس فکر میکنم به شدت تک بعدی ام طوری ام که مثلا اگه فردا امتحان داشته با ...

درس هم بخون چه اشکالی داره  اونم باید براش برنامه ریزی داشته باشی زیادی درس خوندن هم مغزت فرسوده میکنه برای همینه تک بعدی رفتار میکنی مثلا دوساعت درست رو بخون برو غذاتو بخور یه استراحت کوتاه داشته باش باز بشین درست رو بخون،صبح های زود معمولا ذهن بازتر و مغر فعال تره بهتره همون موقع شروع کنی

اول از همه آفرین به انگیزه و تلاشی که میخوای انجام بدی دختر گل

دوم از همه این روزارو همیشه یادت باشه که چقدر و برای چی انگیزه داری که تو مسیر وقتی خسته شدی بزنی روی شونه خودت  و بگی اهل تسلیم شدن نیستی

سوم از همه ورزش (هر نوع ورزشی که استعداد یا علاقه داری) شروع کن و از همین الان شروع کن و حتی نذار بعد امتحان و … و برنامه غذایی هم حتما داشته باش که ی هیکل خوب اول تو آشپزخونه ساخته میشه بعد تو باشگاه

چهارمم اینکه دوست داشته باشی می تونی بیای باشگاه خود من و ماه اول تمرینت و همچنین برنامه تمرینی و غذاییتم مهمون خود من باشی و کاملا رایگان تا انگیزه ای باشه واسه توی دختر خانوم گل (ریا نباشه ی چند سالی هست مربی هستم و خودمم باشگاه دارم) 

همین برنامه غذا منو بدبخت گرده اصلا نمیدونم چی بخورم چی نخورم به خاطر همین تا حالا نتونستم رژيم بگیر ...

عزیزم

برای شروع

مصرف کیک و شیرینی و قند و نوشابه رو بشدت محدود کن

برنج و نون و حذف نکن که کچل نشی

بخور اما گوشت و تخم مرغ و بیشتر از برنجت بخور

صبحانه تخم مرغ تب پز و نان تست رژیمی یک عدد کافیه تا سیر بمونی

ناهارتو سروقت مشخص بخور

برنجت روغنش کم باشه، خیلی کم

هر یه پیمانه برنج یک قاشق کافیه

زیاده روی تو برنج نکن همچنین روغنش

فیبر(کاهو،کلم،هویج) بخور هر روز اما زیاده روی نکن

با روغن زیتون سالاد درست کن، یبوست نگیری

ماست، شیر از نوع کم چرب میل کن عزیزم

بین ناهار تا شام، یه لیوان شیر گرم و یه خرما بخور

یا یک لیوان چای کمرنگ و یک خرما

شامت و قبل ساعت ۸ شب بخور

تا یک ساعت و نیم بعد شام چیزی نخور

که مضره

نمک کم بزن که متورم نشه بدنت

کلا چیز بیخودیه نمک

بشدتتتتتت اروم غذا بخور، که هم چاق نشی هم متورم نشی هم اینکه استرس گوارشی نگیری (منجر به یبوست و چاقی میشه تند تند غذا خوردن) قدم اول اینه اروم بخوری و خوووب بجوی

میوه بخور هر روز، زیاده روی نکن

روزی ۳۵ دقیقه فیکس راه برو

به مرور به یک ساعت بیروسنش

رااااستی، شش بادام درختی، قبل صبحانه یعنی ناشتا، هم مفید هم مو رو تقویت میکنه

سوالی داشتی بپرس🤗🤗🤗

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عزیزمبرای شروعمصرف کیک و شیرینی و قند و نوشابه رو بشدت محدود کنبرنج و نون و حذف نکن که کچل نشیبخور ا ...

خیلی ازتون ممنونم یه سوال داشتم 

من شام و ناهار چب بخورم همین که نمیدونم چی بخورم مثلا ظهر مامانم قیمه درست کرده قیمه بخورم؟

یا شب کدو درست کرده کدو بخورم؟

به خدا همین که چی بخورم سه مشکل حیلی بزرگه برام ممنون میشم لطف کنید به سوالم پاسخ بدید

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

خیلی ازتون ممنونم یه سوال داشتم من شام و ناهار چب بخورم همین که نمیدونم چی بخورم مثلا ظهر مامانم قیم ...

عزیزم همه چییییی بخور

اما مثلا زیاده روی نکن

قیمه بخور اما چرب نخور

کدوم هم که سبزیجات و صیفی جاته عالیه

مثلا برنج دو کفگیر سرخالی بخور، یعنی ده قاشق اوکیه بعلاوه یه ملاقه کوچولو قیمه

ببین بخور، تا ریزش مو نگیری

اما هر روز تحرک داشته باش و باشگاه برو

استرس بزرگترین عامل چاقی و بزرگی شکم

پس صبور باش. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱