2777
2789

پدر شوهرش پسر خاله اش بود

پسره خیلی هیز بود. از اونا که واقعا آدم رو معذب میکرد. قبل ازدواج دختره خیلی رو مخ همه خانومای فامیل بود از اینایی که همش میخواست رابطه زن و شوهرا رو خراب کنه و همه هم می دونستند چه شخصیتی داره.و من خورد شدنش رو دیدم هر بار که شوهرش کم محلیش می کرد و با بقیه خانم ها خوش و بش می کرد

مادرش میگفت اینا از اول نگاهای عاشقانه بینشون بود

تو دلم گفتم این پسره نگاهش به همه عاشقانه است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر شوهرش پسر خاله اش بودپسره خیلی هیز بود. از اونا که واقعا آدم رو معذب میکرد. قبل ازدواج دختره خیل ...

چقدرعوضی پسره آدم مجرد بمونه بهتره با این هیز ازدواج کنه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
چقدرعوضی پسره آدم مجرد بمونه بهتره با این هیز ازدواج کنه

دقیقا همین طوره.  من که بخاطر رفتارای همون به اصطلاح داماد باهاشون قطع رابطه کردم اما دختره تاوان داد اونم خیلی خون به جیگر زنای دیگه کرده بود. نه این که دلم خنک بشه ولی اونجا به عدالت خدا پی بردم

دقیقا همین طوره. من که بخاطر رفتارای همون به اصطلاح داماد باهاشون قطع رابطه کردم اما دختره تاوان دا ...

تاوان یعنی جدا شدن؟

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
تاوان یعنی جدا شدن؟

نه همون حرص خوردناش براش کافیه. همون طور که سعی می کرد بین زن و شوهرا اختلاف بندازه و خانوما رو از پیش چشم شوهراشون بندازه. شوهرش تو جمع محلش نمیداد و من حرص رو تو چشمای دختره می دیدم که خون خونش رو می خورد

نمی دونم چجوریه زندگیش ولی  الان چند ساله ازدواج کردن و بچه دار نشدن معلومه زندگیشون بی ثباته