2777
2789
عنوان

دخترمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 69 پست
والا من نمیدونم این مامانا چرا زبون خوش ندارنبعد 20 سال دیگه میگن چرا بچه من استر سیه؟ خب نتیجه همین ...

بچه نداری؟ 

من اگه هرروز سرش داد میزدم و دعوا میکردم که الان عذاب وجدان نمیگرفتم و بیام اینجا تاپیک بزنم 

بعضی وقتا نمیشه نتونستم کنترل کنم

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

میتونی یه خوراکی که دوستداره براش بخری بگی بابت اینکه سرش دادزدی  و...ازدلش دربیاری.

بعدبهش بگو عزیزم این کارت اصلا درست نیس..دیگه ماشالله دختربزرگی شدی..بگووقتی شلوارتوخیس میکنی من خیلی ناراحت میشم خوب رو اون فرش نمازمیخونم واگه بخای تو اونجا دشویی کنی نجس میشه باید بشورمش وفرش سنگینه کمردرد میشم ..بگو اگه دوستداری من کمرم دردکنه ازاین به بعد شلوارتو خیس کن و.....تشویقش کن دیگه تکرارنکنه.

بگو اگه الان به این کارعادت کنی فردامهدیامدرسه بری نمیتونی خودتوکنترل کنی و اگه خدانکرده شلوارتوخیس کنی دوستات بهت میخندن ..مسخره ت میکنن...فقط بازبان نرم باهاش صحبت کن..بزارخودش تصمیم بگیره دیگه تکرارنکنه..زوری و دادوبیدادبدترش میکنه

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره و یا هایه دیگه😂

والا بخدا

بچه ی باید و نبایدایی رو باید رعایت کنه من نمیتونم ب شخصه تحمل کنم بچه خواهر شوهرم میاد لیوان پرت میکنه میشکنه بعد نباید چیزی بگی چون تو روحیه بچشون تاثیر میزاره دستای کثیفشو میماله ب مبل چیزی نگیم تو روحیش تاثیر نذاره قرار نیست منی ک رفتم کلی پول مبل و فرش دادم بزارم بچه یکی گند بزنه بهش ک

نوشتم خواهرم اومد خونم شب بچش جیش کرد تو خونم صب بیدار شدم فرشمو ی هفته بود خریده بودم گفتم میگفتی خب ی چی مینداختم زیرش میگفت چرا بچم خجالت زده کنم بچه ۶ ساله همسن پسر من 

گفتم میگفتی شب بیدارش میکردم من بچه هامو شبا بیدار میکنم برن دستشویی میگفت وای بدخوابش کنم ک چی

بخدا این تربیت نیست اینجوری روحیه حفظ نمیشه نتیجش میشه رفتارو اخلاق بد و غیر قابل تحمل تو بزرگسالی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

گناه داشته نباید اینجوری میگفتی حتما برو از دلش در بیار روی روحیش خیلی تاثیر میذاره یادمه وقتی مهدکو ...

ببین همیشه وقتی اینکارو میکرد در کمال ارامش بهش لباس میدادم 

اینبار اینجوری شد 

بهتره شورت اموزشی بپوشونی براش تلوزیونو خانوش کن کنترل بزاری جایی که دستش نرسه به ازای هر دسشویی که ...

این برای بچه ۲ ۳ ساله اس

این راهکار برای از پوشک گرفتنش انجام داده بودم

ببین همیشه وقتی اینکارو میکرد در کمال ارامش بهش لباس میدادم اینبار اینجوری شد

فدا سرت قشنگم 

یهو عصبانی شدی اما حتما از دلش در بیار💙

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بمیرم برای دل اون بچه :)،به نظرم باید ملایم تر باهاش حرف بزنین، شایدم دست خودش نیست... مطمئنین صرفاً ...

بله بله مطمئنم چون خیلی سخت میره دستشویی خیلی خیلی هی باید تذکر بدی 

خودشو خی تکون میده که بتونه کنترل کنه

برای مادر این بچه نباید دلسوزی کرد؟ خب منم یه جاهایی کم میارم 

این دستشویی رفتن کلا پرسه وحشتناکیه حق میدمعیبی نداره از سر حرص گفتی بهش کامل توضیح بده کارش اشتباهه ...

جالبیش میدونی چیه میگه خودم نخواستم برم

پررو وزه

اره واقعا منم گاهی اعصابم نمیکشه مادری دیگه ربات که نیستی

من دوتا پشت هم‌اوردم بچه

چندروز پیش سرم وحشتناک درد میکرد کلا حالم بد بود بچه ها از صب هی اذیت بدو بدو جیغ دیگه ساعت ۹و ۱۰ شب گفتم اروم جیغ نزنید برید اتاقتون هی گفتم بیاید کارتون ببینید ندویید ساعت شد ۱ صب شوهرمم با دوستش بیرون بود بدتر عصبیم میکرد هی گفتم اروم نکنید یهو شروع کردم داد زدن ۳ ساعته دارم میگم ساکت چرا نمیفهمید شروع کردن تو مامان بدی ای گریه تو رو دوس نداریم

فک کن صب تا شب بهشون میرسی زحمتشونو میکشی اخر بد محسوب میشی بخاطر ی دعوا

گاهی مادرا واقعا کشش ندارن مردام ک با خودشون و بیرون خونه خوشن 

بعد ما باید عذاب وجدان بگیریم خودخوری کنیم قضاوت بشیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خانومایی ک میگید عیب نداره اگه برید مهمونی بچه تو خونه مردم جیش کنه چی؟بچه باید یاد بگیره یا نه؟من م ...

دقیقا حرف من همینه

بچس دیگه بچه ی خواهرشوهرمن ۸سالشه یبارخونه ی مابودمامانش انقدگفت برودسشویی نرفت آخرسرشاشیدتو راهروخو ...

ما اصلا باهاش بداخلاق نیستیم 

تا جایی که از چهارچوب خارج نشده باهاش رفیقیم 

ولی بعضی وقت ها نمیشه

من خودم اصلا دوست ندارم داد بزنم سرش 

دقیقا حرف من همینه

بچه عزیزه تربیتش عزیزتره

من بچه هام میدون شلوغ میکنن بهم میریزن جمع میکنن

مدام سوال میپرسن ولی ب شدت باادبن 

ولی بچه های دیگه فامیل نزدیکام بی ادبن فحش میدن وسایل جمع نمیکنن 

میتونی یه خوراکی که دوستداره براش بخری بگی بابت اینکه سرش دادزدی و...ازدلش دربیاری.بعدبهش بگو عزیزم ...

همینه اینارو قبلا بهش گفتم

اینبار کفتم البته اروم خیلی اروم گفتم

دیگه نه دعوا میکنم نه میشورم 

ساعت میذارم باید خودت فرش و لباس رو بشوری اگه انجام ندادی توی اون وقتی که گفتم بعدش باید تنبیه بشی 

والا بخدابچه ی باید و نبایدایی رو باید رعایت کنه من نمیتونم ب شخصه تحمل کنم بچه خواهر شوهرم میاد لیو ...

اینجور بچه ها میشن سرتق 

توی بزرگسالی قطعا توی روی پدر و مادر وایمی ایستادن و از اسمون و زمین انتظار دارن بهشون از گل کمتر نگن