2777
2789

من معدلم تا نهم عالی بود😭😭😭😭با اینکه زیاد درس نمیخوندم 

امسال با وجود اینکه واقعاااااااااا وقت میذارم و میخونم نمره هام داغونهههههههه😭😭💔💔نمره هایی رو میگیرم که هیچ وقت تا حالا تو زندگیم نگرفتم🥺🥺حالم خیلییییییییییی بده احساس میکنم دنیا برام به آخر رسیده🥺🥺امتحان های ترم داریم و سوالا از منطقه میاد و به شدتتتتتتتتت سخته😭😭😭😭😭😭😭همه رو با وجود اینکه عین خر خوندم خراب کردم از شدت سختی😭😭😭توروخدا کمکم کنید چکار باید بکنم😭😭💔💔

یاخدا چتههههه

بابا بیخیال هممون همینیم شل کن برههههه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعیه و اکثر دانش آموزا همین حالتو دارن

چون هنوز سبک درس خوندن برای دبیرستانو بلد نیستی

نمیدونی سوالا چطوری طرح میشه و ب سبک راهنمایی میری جلو

هر روز بعد مدرسه درسای همون روز رو مرور کن

کتاب کمکی بخر با درسنامه پیش برو

تست آموزشی بزن تا با روش سوال دادن آشنا بشی

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

یاخدا چتهههههبابا بیخیال هممون همینیم شل کن برههههه

آخه من وضعیت ام خیلییییییییی خرابه😭😭😭😭😭هر چیییییییییییییی میخونم نمیشه و ترم اول مون چون از اداره میاد سوالا هم وحشتناکه😭😭😭یعنی ترم دوم و بقیه سال ها درست میشه واقعا؟؟🥺🥺

به عنوان کسی که گذرونده همه این دوران رو و یهو از تراز های مثبت ۷۰۰۰کانون دهم اومد رو درصدای ۳۰.۴۰ :/

خیلی عادیه اما نباید بذاری همین بمونه به چند دلیل اول اینکه دهم نهایی شده و تو کنکورت موثره و دوم خود کنکور

توصیه م اینه از الان کلاس خوب بری و تست بزنی البته بازم تاکید می‌کنم از نهایی ها غافل نشی هر چند کنکور رو که شروع کنی جدی خوندن اونم حل میشه

پس تنها راهش شد آموزش درست و تست و تمرین زیاااد

ریاضی🥺🥺درس های رشته ام هم دوست دارم واقعا🥺و با انتخاب خودم رفتم

منم رشتم ریاضی بود خودم و دوستامم اینطوری بودن ولی باور کن با گذشت زمان و تسلط یافتنت بر شیوه ی درست یادگیری هر درس قشنگ راه میوفتی

آخه من وضعیت ام خیلییییییییی خرابه😭😭😭😭😭هر چیییییییییییییی میخونم نمیشه و ترم اول مون چون از ادا ...

عزیز من نگران چی هستی؟

منم دهمم کاملا درک میکنم چی میگی ولی خب همینههه. هفتم مگع افت نداشتی؟مگه خودتو جمع نکردی؟

استرس چیو داری؟

الان فقط نهایی سرنوشت سازه امتحانای ترم و مستمر همش کشکه. آروم بگیر یکم خوب فکر کن و از بهمن با یه برنامه راهبردی شروع کن خوندن برا نهایی. 

یکم صبور باش قلق هر درس دستت میاد

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
طبیعیه و اکثر دانش آموزا همین حالتو دارنچون هنوز سبک درس خوندن برای دبیرستانو بلد نیستینمیدونی سوالا ...

ببنید آخه جالب اینجاست که سوالات ترم اول ما اصلا انگار منبع کتاب نبود....و نظر همه ی بچه ها همین بود و اصلاااااااا سوالایی که معلما هم تو کتاب خودمون و جزوه با ما کار میکنن نیست واقعا🥺🥺

عزیز من نگران چی هستی؟منم دهمم کاملا درک میکنم چی میگی ولی خب همینههه. هفتم مگع افت نداشتی؟مگه خودتو ...

چرا عزیزم اتفاقا هفتم خیلی افت داشتم ولی ترن دوم اوکی شدم معدلم بالای ۱۹ و نیم شد،ولی اون موقع معلمای خودمون سوال طرح میکردن....ولی شانس ما الان دیگه نهاییه😭😭😭😭