2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 171606 بازدید | 1216 پست
والا ماهم شلوار و شورت شوهرامون رو میکنیم چنان آروم میشن که نگو....به جای ذکر و دعا این کارو کنید .. ...

بچه ها بودند عزیزم براش فایده نداشت فقط دراین حد که منو ول کنه بچسبه به شورتش تاثیر میذاشت😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تنبلی تخمدان با اصلاح سبک زندگی درست میشه یعنی شما رژیم سختم بگیری چون بحث هورمونها هست تاثیری نداره فقط ضعیف میشی.... من خودم پیر این راهم از من بپرس 10سال واسه تنبلی تخمدان قرص خوردم لاغرم بودم اتفاقا ولی خوب نشدم هیچ به خاطر قرص های هورمونی سنگ صفرا گرفتم و کارم به جراحی کشید. 

وقتی جراحی کردم و دیگه نمیتونستم قرص هورمونی ادامه بدم راهم رو پیدا کردم رفتم پیش متخصص طب سنتی بهم دارو داد و اصلاح سبک زندگی کردم مثلا باید یه سری از غذاها رو کلا حذف کنی بستنی بيسکوئيت نوشابه هله هوله فست فود و کلا خوراک طبیعی و سالم باشه. بعدشم روزی 20دقیقه پیاده روری سریع در حدی که عرق کنی کافیه من خونه راه میرفتم.

یه چیز بسیاااااار مهم زود خوابیدن هست یکسال تمام سنگ از آسمون می‌بارید من یازده شب میخوابیدم یعنی حتما حتما باید شب طبق برنامه و زود بخوابی حالا صبح هرموقع بیدار شدی مهم نیست... من اینها رو انجام دادم و دیگه کیست تخمدان نداشتم و راحتم باردار شدم. امیدوارم تجربه ام به دردت خورده باشه.

راستی یکی از قرص هایی که دکتر به من داد و من لاغر بودم ولی خیلی لاغرترم کرد انیسون بود. اما شما سرخود نخور حتما پیش متخصص طب سنتی خوب نرو گ البته نه هر دکتر دکترهای معروف خوبن. من پیش دکتر رضایی پور رفتم تجریش تهران. اگرم شهرستانی دسترسی به دکتر خوب نداری همون کارهایی که گفتم رو بکن الکی هم معده ات رو با نخوردن سوراخ نکن که به تنبلی تخمدانت فقط معده درم اضافه میکنی. 

میخاستم نتونه کتکم بزنه جلو بچه ها 😂تنها راهم بودچون خجالت میکشید منو ول میکرد میچسبید به شورتش🤣یا ...

هم خنده داره هم غم انگیز 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
همدردی نمی‌کنید چرا حس مقصر بودن هم بهش میدیمثلا چیکار می‌کرد میگفت اجازه نداری منو کتک بزنی اونم نم ...

پس چی؟ 

میگه همیشه منو میزنه این اولین بارش نیس

پس طرف دفعات زیاد بهش اجازه داده که بزنتش اگه برخورد می‌کرد که طرف جرعت نمیکرد دست بلند کنه. 

الان من بگم دست شوهرت بشکنه ایشالا بره زیر تریلی مشکلش حل میشه شوهرش سر براه میشه؟ 

خودشم باید مقصر کرد که یه فکری برای این زندگیش بکنه میخواد تا آخر عمرش بشه تو سری خور؟ 

یعنی به من ربط داره ؟

نمیدونم عزیزم

من نسبتتون رو باایشون نمیدونم 

شایدم مخاطبش کسی دیگه هست و منتظر پیامو نگرانیه اونه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
بامزه بودینه به آیه قرآن که گفتی اسی بخونهنه به اینکه وسط دعوا شلوار و شورت شوهرت رو می‌کشیدی پایین� ...

آره من همشو باهم انجام میدم😂

والا بقران مردا رو باید شلوارشون را از پاشون دربیاری یاغی نشن🤣

ناهارتو بخور ولی کم روغن درست کن بعدشم ی پیاده رویکن مطمعن باش چاق نمیشی

اهوم باشه ولی پیادروی چقدر برم مثلا نیم ساعت یا ۲۰ دقیقه ورزشم میکنم توی خونه ولی با بچه نمیشه اصلا 

من حال اسی رو میفهمم 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

واقعا درك نميكنم !!!! ب اين راحتي دست روتون بلند ميكنن شمام چيزي نميگيد ! من واقعا ديگه تو اين سايت ...

دارم تصور می‌کنم از باسن چه جوری ممکنه شاخ دربیاد

البته من هر موقع میام اینجا دوتا شاخ درمیارم ولی روی سرم