2777
2789
عنوان

افت تحصیلی شدیدددددددددد پایه دهم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 46 پست
ما ریاضی و فیزیک مون افتضاح بوددددددد افتضاحححححححححح پس خیلی درس خون و سخت کوشی عزیزم که سمپاد درس ...

فیزیککککک😑😂

وای خودمو کشتم تهش یه سوالو جابه جا نوشتم

شیمی عم خدا رحم کنه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
من همیشه گفتم انتخاب دبیر یک چیز خیلیییی شخصیه مثال بزنم چند موردخیلی از بچه های موفق کلاس ما استاد ...

مرسی عزیزم❤️❤️آره واقعا قبول دارم که دبیر یه چیز شخصیه مثلا تو مدرسه خودمون بعضی بچه ها میگن که معلم شیمی عالی درس میده ولی خب به نظر من و چند تا از بچه های دیگه آنچنان هم عالی نیست و نمیتونیم خود باهاش ارتباط برقرار کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم از راهنماییت❤️❤️برا نهایی کتاب کار پیشنهاد میدید؟که منبع ام به عیر از خود کتاب درسی چی ...

اگر کلاس میبینی تایمت کمتر میشه پس درسنامه رو دیگه بذار کنار

پس بعد حل کتاب اونم چندین باره در مواقع مختلف

برای نهایی بانک سوال ها خیلی تنوع خوبی دارن

برای تست زنی

شیمی مبتکران عالیه اما اگر دوست نداشتی سبکشو خیلی سبز

برای فیزیک من الگو و نردبام داشتم ولی اگر کلاس نبینی از خیلی سبز میتونی شروع کنی(قضاتی اگر ببینی خودش کلی تکلیف و بانک تست داره سخت تر از الگو حتی)

حسابان من نردبام و موج جامع زدم(که فعلا اصلا به کار شمای دهمی نمیاد)و هندسه هم آیکیو جامع و خیلی سبز دهم،گسسته هم الگو

****فقط توجه کن من رشته م تجربی بود و به جز حسابان بقیه رو صرفا مباحث مشترکشون رو کار کردم

اگر کلاس ببینی قطعا دبیرش خودش بهتر راهنمایی میکنه و من صرفا چون پرسیدی میگم

به عنوان یک پشت کنکوری که همین الانم پشت کنکورم و سال پیش فقط به فکر کنکور بودم و نهایی رو جدی نگرفتم غافل از اینکه ۵۰درصد سوابق تحصیلیم نهایی بود و معلم فارسی مون بنده خدا هی میگفت نهایی نهایی و فقط تمرکز رو نهایی باشه ولی از خریت خودم و بچه های دیگه کنکور رو چسبیدیم که اونم با درصد۳۰ فوقش زدم ولی بعد اردیبهشت استرس و شب نخوابی میاد سراغت به جرات میتونم بگم این تجربه ی بعد کنکور اردیبهشت رو اکثر دانش آموزان حسش کردن و پیر شدن پیشنهادم اینه الان که دهم هستی فقط روی نهایی تمرکز کن و تابستون یه کلاس آموزشی مثل ماز و قلم چی ثبت نام کن و تست زنی هم شروع کن به انید خدا بهترین ها رو میاری

فیزیککککک😑😂وای خودمو کشتم تهش یه سوالو جابه جا نوشتمشیمی عم خدا رحم کنه

سر جلسه همه همدیگه رو نگا میکردیم تا نیم ساعت هول با اینکه واقعااااااااااا خونده بودیم ک تمرین های کتاب رو همهههههه رو حل کرده بودیم ولی فاجعه بود واقعا 

خدا رحم کنه بهمون عزیزم خیلیییییییی بیشتر باید بخونیم به شرطی که آموزش پرورش هم اینجوری دشمنی نداشته باشه باهامون این مدلی سوال بده...

به عنوان یک پشت کنکوری که همین الانم پشت کنکورم و سال پیش فقط به فکر کنکور بودم و نهایی رو جدی نگرفت ...

آرخ عزیزم متاسفانه الان نهایی تاثیر خیلییییییییی زیادی داره و به شدت هم سخت میگیرن 

شما ریاضی بود رشته ات؟؟

میخوام برم کتاب کار بگیرم چی پیشنهاد میدی برا همه درس ها؟؟که بشه تو نهایی نمره خوب گرفت

اگر کلاس میبینی تایمت کمتر میشه پس درسنامه رو دیگه بذار کنارپس بعد حل کتاب اونم چندین باره در مواقع ...

مرسی عزیزم ممنونم واقعا🙏🏻🙏🏻سعی میکنم قوی تر بخونم و روش درس خوندن دستم بیاد

امسال واقعا شُک عصبی بهم وارد شد بل این حجم از درس و سختی

آرخ عزیزم متاسفانه الان نهایی تاثیر خیلییییییییی زیادی داره و به شدت هم سخت میگیرن شما ریاضی بود رشت ...

عزیزم من رشته ام انسانیه و کتاب درسی ماز رو پیشنهاد میدم ولی قبل اون کتاب رو خوب مطالعه کنید

عزیزم من رشته ام انسانیه و کتاب درسی ماز رو پیشنهاد میدم ولی قبل اون کتاب رو خوب مطالعه کنید

مرسی عزیزم ممنونم،امیدوارم موفق باشی و یه نتیجه ی عالی از کنکور بگیری ایشالا

ریاضی🥺🥺درس های رشته ام هم دوست دارم واقعا🥺و با انتخاب خودم رفتم

خواهرم منم همین بود تا نهم معدلش 20 ولی وقتی رفت دهم تجربی معدلش اومد پایین و کلا دهمم تو فاز دکتریو اینا بود ازش گذشت اومد انسانی وضعیتم نمرات و... خیلیییی خوب شد 

چه خوب گفت تتلو: همیشه بزرگترین ضربه هارو عزیزترین کسا بهت میزنن؛ پس جوری رفتار کن ک هیچ عزیزی برات باقی نمونه...!