2777
2789
عنوان

دخترمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 69 پست
بچه منم همینه خدارو هزار مرتبه شکر بی ادب نیستالبته حرصمو در میاره خیلی وقتا ولی بی ادب و فضول نیستم ...

کار خوبی میکنی خدا حفظش کنه

چیه مادرا ی سری پسر لوس و پر توقع تربیت کردن شدن شوهرای ما 

بچه درسته باید بچگی کنه باید روحیه ی خوب داشته باشه اما باید آداب همه چیزو یاد بگیره زمان بندی بلد باشه

❤️❤️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم شوهرم همینه وقت ازادش میره بیرون به منم میگه برو خونه مامانتالبته دیگه الان روزی یه ساعت بچه ها ...

برا من میگه بمون خونه جایی نرو ی وقت نخورنت

تو خونه باهاشون وقت میگذرونه اما کل بار بچه ها رو دوش منه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم🥰

😘😘😘

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

سلامدوست خوبم شاید از یه چیزی تو دستشویی میترسه.یا سوسک اینا دیده.پسر من یکبار سوسک دیده بود دیگه دس ...

اصلا دختر ترسویی نیست اصلا

من از نترس بودنش میترسم

حتی به خودش باشه میشینه پای فیلم های ترسناک در صورتکی من خودم خیلی میترسم 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
امروز ترمز دستی ماشین رو خوابونده بود چند نفر رو داشت به فنا میداد.خدا بهمون رحم کرد.۵سالگی خیلی سن ...

یا خدااااا

برا من میگه بمون خونه جایی نرو ی وقت نخورنتتو خونه باهاشون وقت میگذرونه اما کل بار بچه ها رو دوش منه

بچه داری واقعا سخته

من همش فکر میکنم قبل مادرشدن چرا میگفتم وقت ندارم یا چرا میگفتم خستمه 

من یه بار داد زدم سر بچه ام الان دوساله که از پوشک گرفتم جیش رو میگه ولی پی پی تو شورتش میکنه. حواست ...

بله بله ولی بچه من پنج سالشه

این برای از پوشک گرفتنه

بچه داری واقعا سختهمن همش فکر میکنم قبل مادرشدن چرا میگفتم وقت ندارم یا چرا میگفتم خستمه

اون موقعم حوصلهدنداشتیم