2777
2789
عنوان

دخترمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا۱۱سالگی شب ادراری داشتم

دخترم از چهارماهکی شب ادرار نمیکرد الانم جز مواقع مریضی تو شب ادرار نمیکنه

مشکلم روز و تنبلی که میکنه نمیره دستشویی 

انقد بهش کفتم مامان نری دستشویی مریض میشی ولی خیلی سخت میره

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

این دستشویی رفتن کلا پرسه وحشتناکیه حق میدم

عیبی نداره از سر حرص گفتی 

بهش کامل توضیح بده کارش اشتباهه و باید بیشتر تلاش کنه😍

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه شاشو‌ دوش‌ ندالی‌ چرا بچه آوردی 😔😂🦦

خب بزرگ شده دیگه مگه قرار تا ابد شاشو باشه😂

مسئله رو باید حل کرد 

نه صورت مسئله

والا من نمیدونم این مامانا چرا زبون خوش ندارنبعد 20 سال دیگه میگن چرا بچه من استر سیه؟ خب نتیجه همین ...

چرا درک نمیکنی واقعا خودش خودشو به اندازه کافی سرزنش کرد یا شما مادر نیستی یا بچت خیلی ارومه

وکیلم...❤️

والا دیگه ۵ سال ماشالله بزرگه باید خودش بره تازه خوبم برخورد کردی بهش بگو تو که انقدر از داد من می ت ...

اره خب بزرگ شده و واسه همین عصبی شدم چون قبلش بهش گفتم دستشویی داری و نرفت

خانومایی ک میگید عیب نداره اگه برید مهمونی بچه تو خونه مردم جیش کنه چی؟بچه باید یاد بگیره یا نه؟

من مهمون اومد خونم بچشون رو فرشی ک تازه ی هفته بود خریده بودم جیش کرد مغزم داشت سوت میکشید مادره انقدر منطقی بود ک میخواستم کلشو بشکونم 

بچه باید ی سری چیزارو یاد بگیره با دادو اینا موافق نیستم اما انقدرم بیخیالی خوب نیستا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ۵ ساله باید بره سرویس حتمامن تلوزیونو خاموش میکنم میگم تا نری روشن نمیکنم اونجوری نیاز ب دادم نی ...

اینم راه کار خوبیه

دخترم از چهارماهکی شب ادرار نمیکرد الانم جز مواقع مریضی تو شب ادرار نمیکنهمشکلم روز و تنبلی که میکنه ...

بچس دیگه بچه ی خواهرشوهرمن ۸سالشه یبارخونه ی مابودمامانش انقدگفت برودسشویی نرفت آخرسرشاشیدتو راهروخونمون خداروشکربچت مشکل نداره من خیلی استرس وترس میکشیدم توخونه چون پدرم بداخلاق بودروم تاثیرگذاشته الان میفهمم براچی بوده

چرا درک نمیکنی واقعا خودش خودشو به اندازه کافی سرزنش کرد یا شما مادر نیستی یا بچت خیلی ارومه

یا براشون مهم نیست بچه چیکار میکنه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینم راه کار خوبیه

بچه هام شروع میکنن غر زدن ک تو مامان بدی هستی میگم کارتو انجام بده تا خوب بشم