2777
2789
چرا میگن مهریه مثل پشتوانه میمونه واسه دختر که حقیقت من به چشم دیدم حقیقته

ببین بستگی داره اگه آدم با عشقش ازدواج کنه و جدا شه حتی اگه صدهزار میلیارد هم مهریش باشه فایده ای نداره چون قطعا چیزای مهم تر از پول رو از دست داده 

ولی اگه سنتی ازدواج کنه بحث فرق داره اون موقع بازم ترجیحم سکه نیست چون گرفتنش خیلی سخته قانون پشت مرد

بنظرم خونه که سر عقد بنام بزنه بهتره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتا خیلی موافقم با این حرفتونحالا منی که مهریم ۱۴ تاس چه گهی بخورم😭😂

والا منم همینو موندم

ناراحتم چرا جوگیر شدم گفتم ۷۰

حالم بده اصلا

البته تو خونواده اونام مهریه ها بالا نیس واسه همینم عجیب نبود براشون

ولی ۷۰ آخه؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ببین بستگی داره اگه آدم با عشقش ازدواج کنه و جدا شه حتی اگه صدهزار میلیارد هم مهریش باشه فایده ای ند ...

واقعا که راست میگی ولی این دور و زمونه دخترای گل سرزمینم تنها دردشون مهریس😬😂

حالا اگه آقا راضی به زدن خونه به نامم نشد چیکار کنیم؟

چون بقول شما داریم با عشق ازدواج میکنیم یارو میگه پس اگه دوسم داری هم خونه رو بیخیال شو هم مهریه

والا منم همینو موندمناراحتم چرا جوگیر شدم گفتم ۷۰حالم بده اصلاالبته تو خونواده اونام مهریه ها بالا ن ...

خواهر برو شاد باش منی که جوگیر شدم ۱۱۴‌ تا سکه رو ۱۴ تا کردم دارم تشنج میکنم 😂

واقعا که راست میگی ولی این دور و زمونه دخترای گل سرزمینم تنها دردشون مهریس😬😂حالا اگه آقا راضی به ز ...

خب عزیزم اون عشق نیست چون اگه واقعا دوست داشته باشه میگه دنیا رو به پات میریزم 

وقتی میگم عشق یعنی عششششق 

خب مجبور نیست شر عقد بنام بزنه میتونه یا اگه کل خونه نمیده ۳ دونگ ۴ دونگ بالاخره یه چیزی از خونه مهر باشه راحت تر میشه گرفت