2777
2789
عنوان

فرورفتگی قفسه سینه کودک

120 بازدید | 29 پست

سلام دوستان.دخترم سه سال و چهارماهشه ،جناغ قفسه سینه اش خیلی گوده،تا الآنم دکتر نبردمش،کسی بوده ک بچش این مشکلو داشته باشه و مشکلی نداشته باشه

از اول تولد؟ دکتر دیده دیگه، مشکلی بود میگفت به این مدل میگن سینه کبوتری

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اول تولد؟ دکتر دیده دیگه، مشکلی بود میگفت به این مدل میگن سینه کبوتری

اره اما من نمیدونم چرا حس میکنم موقع زایمان شکسته آخه من زایمان طبیعی سخت داشتم بچه نمیتونست بیاد بیرون ،ترقوه اش رو شکوندن،میگم بخاطر همین فشار اومده قفسه سینه اش رفته داخل

سینه کفتری قفسه سینه رو ب بیرونه تو گوگل دیدم.اما مال دخترم جناغ سینه اش فرورفته اس

درهرصورت برای درمانش یه وسیله ای مثل قوز بند دارن ولی باید ببری ارتوپدی تا بزرگتر نشده و استخون بندیش استحکامش قوی تر نشده

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

درهرصورت برای درمانش یه وسیله ای مثل قوز بند دارن ولی باید ببری ارتوپدی تا بزرگتر نشده و استخون بندی ...

شوهرم میگه عیب رو بچه میزاری و میگه مشکلی نداره .ولی من خودم داغونم

شوهرم میگه عیب رو بچه میزاری و میگه مشکلی نداره .ولی من خودم داغونم

این حرف ها عوامانه است

آدم وقتی به یه چیزی شک میکنه میبره پیش متخصص تا عیب یابی کنه و خیالش راحت باشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

این نمیبره هزار بار گفتم بهش .

نه داداش منم همینجوریه الان 22 سالشه، شکلش بهتر شده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹