2777
2789

رفلاکس داره. دکترم بردمش قرص نکسیوم وقطره پدی لاکت داد. قرص روزیادنمیدم چون خیلی سخت میخوره. الان سه ماهشه بچم همیشه بالا میاره طوری که فک میکنم چیزی نمیمونه دیگه تومعده اش

بعد از اینکه شیر خورد حتما آروغش بگیر سریع نخوابونش به صورت شیب دار نگهش دار

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مجردم ولی چند تا توصیه

بچت و  در حالت نشسته پس از شیردهی برای مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه نگه دار.

وعده‌های غذایی کوچک‌تر و مکرر بده.

هنگام خواب، سر بچت و  کمی بالاتر از بقیه بدن قرار بده

قبلا دوساعت 90تامیخورد الان 50یانهایتا70تامیخوره حتی کم هم بهش میدم بازم بالا میاره

همینو هم کمتر بده ولی مثلا هر نیم ساعت بده بهش

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
بعد از اینکه شیر خورد حتما آروغش بگیر سریع نخوابونش به صورت شیب دار نگهش دار

شایدباورتون نشه این کارا روهم میکنم همه چی رو رعایت میکنم قبلا کمتربود رفلاکسش یک هفته ای هست شدیدترشده

😭😭 اخ تصورش کردم

چقدر جیگر و نمکییی 

هزار ماشالله 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
،،دفعات رو زیاد کن ولی حجم شیری که میدی رو کمتر کن،،،تا شش ماهگی که غذا بخوره خوب میشه

آره اینم شنیدم نهایتاتا6ماهگی ولی از4ماهگی میخوام فرنی بدم خیلی کم ببینم چی میشه

یه تشکهای شیبدار هست میتونی بخری یا خودت با بالش گذاشتن زیر تشکش مثل سرسره ولی نه به اون شیب تند براش تشک شیبدار درست کنی. اینا دریچه بین معده و مری شله. بعد از شیر خوردن آروغش رو یواش بگیر و حدود ۲۰ دقیقه تو بغلت عمودی نگه دار. پسر منم بچه بود رفلاکس داشت. بزرگتر بشه خوب میشه. 

شایدباورتون نشه این کارا روهم میکنم همه چی رو رعایت میکنم قبلا کمتربود رفلاکسش یک هفته ای هست شدیدتر ...

سه ماهگی اوج رفلاکس نوزاد هست 

زمانی که بتونه بشینه رفلاکسش کمتر میشه

منم پسرم رفلاکس داشت این روزها را گذروندم

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟