2777
2789
عنوان

فرورفتگی قفسه سینه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 29 پست

سایه افتاده یا این قسمت رنگش فرق داره؟ 

سرمامیخوره نبردی دکتر؟ 

اگه چیزی بود می‌فهمیدن دیگه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
سایه افتاده یا این قسمت رنگش فرق داره؟ سرمامیخوره نبردی دکتر؟ اگه چیزی بود می‌فهمیدن دیگه

چون گوده رنگش تیره افتاده همون قدر ک سایه هست همون قدر هم گوده.هزار بار واسه سرماخوردگی بردمش دکتر قفسه سینشو ک نگاه نکردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکسش فرستادم دیدی؟؟ الان خوابه ک عکس ازش گرفتم

آره دیدم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چون گوده رنگش تیره افتاده همون قدر ک سایه هست همون قدر هم گوده.هزار بار واسه سرماخوردگی بردمش دکتر ق ...

خوب یه بار بپرس، خیالت راحت میشه

داداش منم دقیقا همینجوریه، یه وقتایی دراز میکشه تخمه میریزه اینجا، گوشی به دست😂😂

خوب یه بار بپرس، خیالت راحت میشهداداش منم دقیقا همینجوریه، یه وقتایی دراز میکشه تخمه میریزه اینجا، گ ...

اخه دخترم امروز غذا خورد بعدش دقیق دست گذاشت رو هم فرورفتگی گفت دلم درد می‌کنه ب اون فرورفتگی گفت دلم.بعد یه حرکتی هم هست دوسه روزه انجام میده کف دستاشو میزاره رو قفسه سینه اش و ب سمت عقب دستشو میکشه مثل چیزی ک بخوای جا باز کنه 

شاید معدش نفخ کرده، سر دلش غذا مونده

ولی حتما دکتر ببرش

ما چیزی که اونموقع دکتر گفت اینه که این مدل سینه کبوتری هست و مشکلی نداره

خدمتم رفته داداشم

به دکتر نشون بده

پسرمن یه فرورفتگی زیر قفسه سینه اش داره

همون نوزادی نگران بودم به دکتر گفتم گفت سینه کبوتریه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیزم . قفسه سینه کبوتری یا پکتوس کاریناتوم وضعیتیه که در آن جناغ سینه (استخوان جلوی قفسه سینه) به بیرون میاد این وضعیت می‌تونه در دوران کودکی یا نوجوانی ظاهر بشه و گاهی اوقات تا بزرگسالی ادامه داشته باشه در اکثر موارد، این وضعیت بی‌ضرره و تأثیر عمده‌ای بر سلامتی عمومی نداره 

دلایل احتمالی پکتوس کاریناتوم :

اولش ژنتیک: ممکنه در خانواده‌ها ارثی باشه

دومی رشد ناهماهنگ: رشد نامناسب استخوان‌ها و غضروف‌های قفسه سینه.

راه‌حل‌های درمانی ممکنه به این صورت باشه که بری دکتر خودش بهترین راه وبهت میگه

اول فیزیوتراپی: تمرینات خاص ممکنه کمک کننده باشه

بریسینگ: استفاده از بریس (محافظ) برای تغییر شکل قفسه سینه.

جراحی: در موارد شدیدتر، ممکنه جراحی لازم باشه 

به دکتر نشون بدهپسرمن یه فرورفتگی زیر قفسه سینه اش دارههمون نوزادی نگران بودم به دکتر گفتم گفت سینه ...

اینم دکتر تو دوماهگیش دید گفت سینه کفتریه.ولی من قبول ندارم خیلی مال دخترم گود هستش.هروقت بیدار شد عکسش میفرستم واضح بیوفته

عزیزم . قفسه سینه کبوتری یا پکتوس کاریناتوم وضعیتیه که در آن جناغ سینه (استخوان جلوی قفسه سینه) به ب ...

خب مال این بیرون نیست رفته داخل.بزار عکسی ازگوگل ک شبیهشه بفرستم

خب مال این بیرون نیست رفته داخل.بزار عکسی ازگوگل ک شبیهشه بفرستم

اه عزیزم حواسم نبود . اگر جناغ سینه به داخل فرو رفته باشه، این وضعیت به عنوان پکتوس اکسکاواتوم یا قفسه سینه تو رفته شناخته می‌شود. این نیز یک مشکل رایجه و در بعضی از افراد بدون عوارض خاص ادامه پیدا می‌کنه، اما در برخی موارد می‌تونه بر عملکرد قلب و ریه تأثیر بزاره

راه‌حل‌های درمانی ممکنه به این صورت باشه 

اولیش فیزیوتراپی و تمرینات تنفسی: این تمرینات می‌تونند کمک کنن تا عضلات و دستگاه تنفسی تقویت بشن

بریسینگ (استفاده از بریس): مشابه با قفسه سینه کبوتری، استفاده از بریس می‌تونه به بهبود شکل قفسه سینه کمک کنه

جراحی: در موارد شدیدتر، ممکنه نیاز به جراحی باشه. روش‌هایی مانند جراحی "نوس" برای اصلاح شکل قفسه سینه استفاده میشن

که اونم باز بری دکتر با معاینه  تشخیص دقیق و میده که چکار کنه عزیزم