2777
2789
عنوان

مشکلاتم با مامانم

652 بازدید | 56 پست

مثلا زنگ میزنم احوال بپرسم 

با حالت به شدت دمغ و گرفته جواب میده

انرژی رو از آدم میگیره

میگم چیزی شده؟ میگه نه چی شده باشه

میگم خب من کاری کردم میگه نه! با یه حالتی که انگار داره فحش میده

میگم اوکی خدا نگهدار 

خدا چه خدایی کمک کرد یه بار گوشی روشن موند من ادامه صحبتشو بعد قطع کردن شنیدم

واقعا عجیب بود 

یه چیزایی میگفت پشمام میریخت 

کاملااااا حرفمو چپکی تحویل بقیه میداد 

و میگفت اره داد میزنه میگه چته 

باور کن من اصللاااااا جرئت داد زدن هم ندارم

بریدم بریدم بریدم 

به همه اونایی که رابطه‌ی خوبی با مادرشون دارن غبطه میخورم

ما دوریم 

الان شرایطش هست که نزدیک شیم

خودم نمیذارم

من بلد نیستم چطور باید رفتار کنم 

هر کاری هم کنم دختر بده منم

تجربه‌ای داشتین شما؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله

ایی مامانت عیین مامان منه منم شرایطم عین توعه تاپیکام. نگاه دقیقا دروغ و خرفای خودشو از زبون من میگه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

واقعا بعضی مادر خیلی بدجنسن و کاری نمیشه کرد فقط باید مدارا کرد

دقیقا

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بله

از من میشنوی یه مدت کامل سگ. محلش کن بذار دلتنگت شه

عزیزم متاسفم .شانسه دیگه.یه خاله دارم آنچه همه بدبختا دارن اوت طفلی یک جا داره با اون شوهر و وضع زندگی.هر کی جای اون بود از دنیا می برید. ولی نفسش بچه هاشن. میگه هر جا که بچه هام باشن خوشم .بدون اونا خوش نمی گذره. کسی من رو بی اونا دعوت نکنه. جانم و عمرم از زبونش برای بچه هاش نمی افته. از مامان شما بدترم می شناسم که همش آه سرد و گرم می کشه و حوصله بچه هایی که خودش پس انداخته رو نداره و دائما دنبال سوژه درست کردنه

ایی مامانت عیین مامان منه منم شرایطم عین توعه تاپیکام. نگاه دقیقا دروغ و خرفای خودشو از زبون من میگه

ببین پشمام ریخته بودا 

باور کن اصلا شبیه حرفامم نبود 

وقتی بهش گفتم من همه حرفاتو شنیدم 

به اته پته افتاد

از من میشنوی یه مدت کامل سگ. محلش کن بذار دلتنگت شه

خیلی وقته دنده رو دادم رو بیخیالی 

چند ماه چند ماه نمیرم اونم بخاطر همین سبک رفتارا با شوهرم

من که عادت کردم 

اونم نه که قهر کنما واقعا برام سخته تحمل استرسی که بهم میده