2777
2789
عنوان

اینکه میگن تو دوران بارداری به عکسی زیاد نگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 50 پست
تماما ژنتیکه گلمحتی ژنهای نهفتهمیبینی پدر و مادر سبزه ن بچه بور چون ژنشو دارن پدر یا مادر ولی به صور ...

والا من و شوهرم سفید ولی بچم سبزه نمک 

حتی پدر و مادرامونم سفیدن 

فقط یکی از داداشای من سبزه ست و پسرم رنگ‌ پوستش شبیه اون شده به نظرم

والا من و شوهرم سفید ولی بچم سبزه نمک حتی پدر و مادرامونم سفیدن فقط یکی از داداشای من سبزه ست و پسرم ...

ببین مثلا من به گفته پدرم خیلی شبیه به مادربزرگش هستم حتی از نظر اخلاق 

یعنی شبیه به جده ی پدری خودم 

ژنتیک این مدلیه شما شاید شبیه به چندین نسل قبل خودت بشی 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آها ممنون عزیزم 😘 برای منم دعا کن اینماه بشم

انشالله به امید خدا زود زود مادر شدن رو تجربه کنی🤍

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزم ترشحاتتون قبل اینکه بفهمید باردارید عادی بود؟

کلا من ترشح ندارم 

الان ماه پنجمم هنوزم ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من به عکس عروسیم خیلی نگاه میکردمچون روبرو تختم بوددخترم الان شبیه خودمه ولی خیلی خوشگل تررنگ موهاشم ...

چه باحال 🥹🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهرشوهرم حامله بود مادر شوهرم بهش گفت نگه عروسمون کن بچت شبیه اش شه واقعا چه ربطي داره اخه نگاه کر ...

من کتاب ریحانه بهشتی رو میخوندم تو اون نوشته بود 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان