2777
2789

بخدا هیچ حسی بهش ندارما ولی اگر خبریه لطفا بگین مشکوکه یا نه ک دیگ کلاسمو عوض کنم

جدیدا دقت کردم😐یه چیزایی رو راجبم یادشه ک اصلا من حواسم نبود مثلا دلیل غیبتم رو دقیق یادش بود بعد یه هفته چرا غیبت کردم ک فلان مشکلو داشتم یا مثلا توی جمع که هستیم وقتی مسئله خنده داری باشه بخندیم به من نگاه میکنه ک من میخندم یا نه 

یا مثلا وقتی من بخندم تازه اون صدای خنده اش بیشتر میشه! گاهی اوقات سنگینی نگاهشو میفهمم ولی جوری رفتار میکنم حواسم نیست 😐و یا اینکه سرکلاس عمدا گفت مجرده بع اینکه فامیل بهش گیر میدن با اینکه هیچ ربطی به مبحث نداشت

ولی ولی اینو بگم رفتار به شدتتتتتتتتتتتت متین و مهربونی داره و با بقیه هم مهربونه یا یک مبحثی ک من همون جلسه غایب بودم رو گفت چون خانم فلانی نبود از اول توضیح میدم و مبحث قبلی رو رها کرد طرح جدید کشید

یا مثلا قرار باشه اون نوشته های خطاطی رو نشونمون بده اول نشون من میده 😐

جدیدا این رفتارا رو میکنه ها قبلا خیلی عادی بود😐🤣ه بعد پرسید که رشتتون فلان چیز بود رشته ی خیلی خوبیه نمیدونم امتحانات شروع شده

لطفا بگین و اینکه بخدا هیچ حسی نیست یازده سال هم بزرگتره من همش میگم نه بابا امکان نداره جای عموته🤣🤣خودم20سالمه

شایدم متوهمم😐🤣اخه یهو توجهم جلب شده

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
از اونجا ک موقع خنده نگات میکنه یا بلند تر میخنده احساس میکنم دوست دارهه

😐بخدا من تازه خیلی اروم ملیح میخندم کسی نشنوه ولی خب روبه رومه وقتی میبینه من میخندم بیشتر میخنده😐یا زیر چشی متوجه شدم میخندم نگاه میکنه ببینه میخندم یا نه 

یا مثلا😐جا نبود گف بفرمایید اینجا(یعنی کنارش) ولی من نرفتم یکی دیگ از بچه ها نشست😐

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم چون دوست داشتن علاقه کراش حتی اطرافیانم باور نمیکنم چ برسه ب غریبه بهت میگم حسی نداره

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ریلکس باهمین فرمون پیش برو 😁

یعنی چیکار کنم استرس گرفتم بخدا من حسی ندارم بهش

یا مثلا کلاس یهو یه مشکلی پیش امد قرار شد لغو بشه بهم زنگ زد سه بارر که نیا با اینکه پنج تا شاگرد دیگ داره پشت سررر هم زنگ میزد که نیا😐

اره حس میکنم یه خبراییه😍😍چه حس باحالی

اسی جون میشه دوتا تاپیک دارم گزارششو بزنی ؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

من خودم چون دوست داشتن علاقه کراش حتی اطرافیانم باور نمیکنم چ برسه ب غریبه بهت میگم حسی نداره

من از خدامه بخداوندی خدا حسی نداشته باشه یعنی اصلا حسی ندارم