2777
2789
عنوان

میشه ی تازه عروس رو راهنمایی کنید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 65 پست

عزیزم شرایط جامعه واقعا سخت شده اگه یه حقوق باشید واقعا روی مرد فشار هست خب خسته میشه نمیدونم شما هم سر کار میری یا نه ولی اگه نمیری باید سعی کنی خودتو سرگرم کنی مثلا برو‌دنبال علایقت منم دقیقا شرایط شما رو دارم منم شوهرم از پنج میره تا هفت شب ولی ما روزهای تعطیل سعی می کنیم در کنار هم باشیم و خوش بگذرونیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پیشنهاد ویژه و اوکازیون برات دارم رد خور نداره ... شمام برو سرکار شب رسیدی خونه تونستی ناز شوهرتو بکشی اونوقت دلخور شو..

اونایی که ساعت کاریشون زیاده رو باید درک کرد اونم زمانی میشه درکشون کرد که توی ش ایطشون قرار بگیری ببینی رسیدی خونه درجا بیهوش میشی یا نه

تازه عروس همه رو‌ گذاشت سر کار و رفت اما عروس خانم اگر شرایطش رو‌ داری شاغل شو تا تو هم تنها نباشی ی ...

دقیقا رفت که رفت..

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.

اسی جان

کار بیرون واقعا انرژی میگیره

فکر کنم ساعت کاریشون زیاده که آنقدر خسته میشن

کمی درکش کن

برنامه هات برای آخر هفته بچین 

در طول هفته خودت حسابی سرگرم کن،

و نهایتا اینکه بهترین روش صحبت هست نه قهر

ببین عزیزم منم احساسیم ،الان دوسداری بهت توجه کنه

ولی باور کن محیط بیرون و کارکردن تو این اوضاع آدمو له میکنه

باهطارجور آدم باید سروکله بزنی 

فقط دوسداری برسیوخونه و بخوابی

از علاقش بتو کم نشده فقط خسته ست 

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

برو جای گریه و ضعف نشون دادن کتاب زنان زیرک بخون. خودت واسه خودت خوشحال باش و با علایقت وقت بگذرون. اون ببینه بدون اون خوشحالی میاد سمتت

هرچقدر اویزونش باشی گریه زاری کنی بدتر میشه

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام