2777
2789
ای وای دقیقا همین تنهایی خوبه

بله

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همزاد وجود داره خیلی ها اذیتشون میکنن و بهشون دست درازی هم میکنن... من دوستم همزاد داشت خیلی حالش بد بود اصلا خود واقعیش نبود صداشتم تغییر کرده بود رفت پیش یه دعا نویس همزادشو در بیاره دعا نویسه با همزادش حرف میزد میگفت بهش گفته بهش دست زدی اونم گفته اره فقد لمسش کردم..

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

من از همزاد داشتن بدم میاد اگز هم خیلیییی هم زشت باشن و بترشم و کپک بزنم و جزغاله شم حاضر نیسسسسم اصلااااا و ابدااا همزاد داشته باشم زشتم باشم میخوام زشت باشم یدونه باشم 🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆

برا منم همین طوریه

وایی 😑سعی کن خودتو نجات بدی... من دوستم همزادش نمیزاشت ازدواج کنه. ولی درش  اورد ب سختی و الان۱ساله ازدواج کرده

همزاد توی بدنه ؟ یا وردست انسان ؟

تو وجود انسانه... خودمم داشتم اذیت میشدم افسرده کرده بود منو و نمیزاشت ازداوج کنم.. ولی خداروشکر همه چی درست شد و درش اوردم الانم متاهلم 

تو وجود انسانه... خودمم داشتم اذیت میشدم افسرده کرده بود منو و نمیزاشت ازداوج کنم.. ولی خداروشکر همه ...

چه راحت میان بیرون .بعد که اومدن بیرون کجا میرن ؟ 

لایک نکنید .توروخدا