2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی

64 بازدید | 4 پست

سلام من سنگ صفرا داشتم ۵ روزه لاپاراسکوپی کردم.اوایل این گاز تو بدنم میپیچید خیلی درد داشتم الان دردام خوب شده ولی خیلی شکمم باد داره،گاهی بهتر میشه گاهی خیلی بد میشه به شکمم فشار میاد انگار معده م ورم میکنه خصوصا بعد چیزی خوردن.بعدش با نفس عمیق قفسه سینه م درد میگیره.کسی اینجوری بوده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم بیهوشی داشت عملت

بله عزیزم جراحی با بیهوشی هست

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این هفته عمل دارم ازبیهوشی میترسم

ترس نداره عزیزم خیلی خوبه که،حالا بعدش ک ب هوش میای یخورده درد داری ولی خود بیهوشی اصلا بد نیس