2777
2789
عنوان

اینکه میگن تو دوران بارداری به عکسی زیاد نگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روزی پنج تا بادوم بخور. میوه فراوان بخور. آب انارم بچه رو سفید میکنه. لبنیاتم زیاد مصرف کن

ممنون قشنگم 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

علائمی که داشتی بارداری چیه ؟؟ منم اهدایی هستم

قبل مثبت شدن؟ علائم خاصی نداشتم واژنم پر پر میکرد مثلا روز ۹ انتقال...

سینه هامم پر شده بود ولی کلا تا بعد سونوی قلب علائم نداشتم 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ژنتیک🧬🤌🏻

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
آره منم تو یه کتابی خونده بودم بعد عکسای خوشگل بچه هارو تو گوگل نگاه میکردم و بچم با اینکه من و پدرش ...

خواهرشوهرم حامله بود مادر شوهرم بهش گفت نگه عروسمون کن بچت شبیه اش شه 

واقعا چه ربطي داره اخه نگاه کردن 

شنیدم 

منم باور ندارم 

ولی چقد دونی قشنگ و نازه🥺

خدای من خدا چه موجود قشنگی خلقت کرده 

خوشبحال مامان باباش🥺

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خواهرشوهرم حامله بود مادر شوهرم بهش گفت نگه عروسمون کن بچت شبیه اش شه واقعا چه ربطي داره اخه نگاه کر ...

کلا خیلی ها با ژنتیک مشکل دارن و قبول ندارن ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

من به عکس عروسیم خیلی نگاه میکردم

چون روبرو تختم بود

دخترم الان شبیه خودمه ولی خیلی خوشگل تر

رنگ موهاشم دقیقا رنگ مویی شد که شب عروسیم زده بودم

چشمام لنز توسی عسلی داشت رنگ چشم دخترمم همون شد

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

والا من اعتقاد ندارم ولی مامانم میگف حامله که بود یه عکسی بوده ازون خوشش میومد هی نگاش میکرده... اصلا نمیدونست من دخترم.... بعد بزرگ که میشدم هی میگف چقدر شبیه اون عکس داری میشی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

تماما ژنتیکه گلم

حتی ژنهای نهفته

میبینی پدر و مادر سبزه ن بچه بور 

چون ژنشو دارن پدر یا مادر ولی به صورت نهفته و منتقل میکنن به بچه

قدیم نمیدونستن میگفتن این خانوم فلانی رو که بور بوده مثلا زیاد نگاه مرده بچه اون شکل شده نمیدونم اب دریا خورده بچه چشم ابی شده سیب خورده بچه لپ گلی شده 

این حرفا برای الان نیست عزیزم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

هیچکدوم دوس ندارم من سلیقه خودت اتتخاب کن درست غلط بودنشو نمیدونم ولی دختر عموم بارداریش یه دختر نگ ...

😐😂مطمعنی دختره پسر نبوده بابای بچه نبوده؟

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼