2777
2789
عنوان

شما چه واکنشی نشون میدید اگه یه پسر همچین سوالی بپرسه ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا بیشعوره یا واسش جاافتاده

کلا عجیبه

چند وقت پیشم داشت سر یه کلاس راجب لکه بینی حرف میزد من نمیدونستم چیه از حرفای اون فهمیدم😐😂

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

حق با توعه

تقصیر این فضای مجازیه خیلیا میخوان با عادی سازی این موضوع از اون طرف راحت بگیرن 

چیزی نیست که بعضیا بخاطرش خجالت میکشن ولی از اونطرف اگر یه سری روشعنفکر بدشون نمیاد بگم به شخصه برام قابل درک نیست راجع به پریودم با هر مرد و پسری بخوام حرف بزنم:/

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اتفاقا کار خیلی خوبی کردی پسره پرو بهش میگفتی به تو چه که یه خودت اجازه میدی همچین سوالی از من بپرسی

میخواستم بگم ولی همون اخم و چش غره رو رفتم گفتم نه رومو کردم اونور😂🧑‍🦯‍➡️

از واکنشت خوشم اومد.ازاین پسرای بی ادب و سر تو همه چی فروکن متنفرم

وای دقیقااا

بعد منم واقعا با هیچ پسری تو دانشگاه گرم نگرفتم حتی یه ذره نمیدونم رو چه حساب و صمیمیتی برگشت اینو گفت بهم احمق

یا براش جا افتاده که اگرم باشه بازم زشته چیا خر بوده

خواهشا ادای روشنفکرارو درنیارین 

گفتن بر را خانواده طرف جا بیفته و درکش کنن نه هر کی از راه رسید دری وری بگه به ادم 

فکرشو کن اونجای خونی یه دخترو تصور میکنن وقتی این حرفو میزنن بیشعورا 

پسر دریت مسابی به خودش احازه نمیده اینجور بگه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
چقد بیشعور و پررو بوده😐 به منم پسری که نمی‌شناسم همچین چیزی بگه خوشم نمیاد. خواسته بانمک بازی در بی ...

وای دقیقا

این که تو این دوران یکی مثل بابات با حتی دثست پسر نداشتم بیاد دلداریم بده خیلی حس خوبیه ولی یه پسر غریبه من صرفا این حسو میگیرم که میخاد دستم بندازه

انقد تو مجازی صحبت راجع ب این چیزارو عادی کردن ک فک کرده الان ذوقم‌میکنی که میدونه پریود چیه و میگی ...

وای همون😐😂😂 بعد دوستام از همه بدتر بودن که چرا اینشکلی نگاه میکنی حرفی نزد که و من واقعا فکر کردم شاید من خیلی عقب افتاده شدم😂💔