2777
2789
عنوان

حس میکنم تو سایت مازندرانی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 126 پست
ببین مثلا توی مازندرانی ب دختر میگن کیجاولی وقتی میخوان دخترشونو با ناز صدا کنن و لوسش کنن میگن دِتر ...

وایییی چقده قشنگگگگ😍😍😍😍😍😍

اره موقع استعمار ایران کلمات انگلیسی ها وارد شده 

مثلا ما هم به گوجه میگیم تماته ( به انگلیسی میشه تمیتو😂)

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدمش خواهری مشخص بود ادم بیش از حد ساده ایه بعضیا درک و گیراییشون پایینه=))اخرشم اعتراف کرد از یکی ...

اره واقعا، گاهی ادم از یکی ضربه ای میخوره دیدش نسبت به اون ادم و هر چی بهش ارتباط دارع بد میشه ، پسرمم اولین بار که اسمارتیز خورد حالش بد شد دیگه بعد اون اصلا نخورد همیشه میگه اسمارتیز بخورم حالم بد میشه، اون بنده خدام فکر کنم مثل پسرم بود😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
رسومات چی مثلن؟ یکیش اینه که موقع سال تحویل یکی رو میفرستیم بیرون از خونه و دروازه😂😂 (قبلش استخاره ...

قلبم اکلیلی شد 😍😍😍✨✨✨

چقده خوبهههههه

کاش یه روز بیام پیشتون😍😢

من تا حالا مازندرانی هم از نزدیک ندیدم 😢😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

اره واقعا، گاهی ادم از یکی ضربه ای میخوره دیدش نسبت به اون ادم و هر چی بهش ارتباط دارع بد میشه ، پسر ...

بگردم الهی خدا حفظش کنه پسرتونو چه بامزه😍😂😂

اره ..

لطفا لایک نکنید❤

ساری درمه .ته کجه دری مازنی کیجا ؟

ساری ... دیس نایس 

یه روز از عمرم مونده باشه میامممممم

من تا حالا نیومدممممم

ان شاء الله عروس مازندرانی ها هم میشم😍😂

( یه خواستگار شمالی نداشتم تا حالا 😢😂)

عه پس مِ نزدیکی دری کمن قائمشهریمه

اره همسایه هستمی😍.

دوست و رفیق قائمشهری دوران دانشگاه خله داشتمه ، 

مازندرون جانه ونه آدما هم خله خارنه، وشونه کیجا و زنا هم که حرف ندایننه، 😍🥰😁😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

از خصوصیاتمون اگه بگم مثلا پلو زیاد میخوریم😂

بعد توی مازندران اکثر قدیمی ها یا گاو و گوسفند دارن یا کارشون کشاورزی و پرتقال ایناعع

بعد ی چیز دیگه ای ک خودمون میگیم اینه ک مازندرانی ها ۳ تا رگ دارن😂یکی سیاهرگ یکی سرخرگ یکی دیگه گِجه رگ🤣.. یعنی ی رگ گیج دارن ب این معنی ک کارهای غیرمنتظره انجام میدن و عصر میشن و..

تازه ۱۳ آبان رو هم جشن میگیریم و معروفه ب تیرماه سیزدِه و ی رسمی داریم ک البته الان کمتر انجام میشه.. اینه ک جوونای محل ی چوب میگیرن میرن خونه مردم و با چوب سر مردم رو میزنن و پول یا ی وسیله میگیرن و شعرش هم اینه لال بِمو لالِک بمو کِل کِل بال‌ِک بِمو و ادامه داره

دیگه چیز خاصی یادم نیس سوالی داشتی بپرس😅

بگردم الهی خدا حفظش کنه پسرتونو چه بامزه😍😂😂اره ..

زنده باشی عزیزم ♥️🥰 ان شالله خدا عزیزان تون رو حفظ کنه براتون ♥️🌺

والا اونجا یکی اومد ما رو با خاک کوچه یکی کرد 😞

بیخود کرده

چی میخای تو‌ بگو من یادت بدم😂😂

هر چی باشه عالیه

ساری ... دیس نایس یه روز از عمرم مونده باشه میامممممممن تا حالا نیومدمممممان شاء الله عروس مازندرانی ...

عزیز دلم تشریف بیار امل در خدمتتم مهربونم😍

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40