2777
2789
عنوان

حس میکنم تو سایت مازندرانی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 126 پست
از خصوصیاتمون اگه بگم مثلا پلو زیاد میخوریم😂بعد توی مازندران اکثر قدیمی ها یا گاو و گوسفند دارن یا ...

چکه سما و لاک سری شما و چرخ شلوار هم باو 😂😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یاد بعیتی کااا😂🤣کردستان دَری؟

فقط از روی کلمه یاد حس میکنم میگی بلدم😍😂

پایینتر بیا سمت ایلام و کرمانشاه من اونجام😂✋

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایییی چقده قشنگگگگ😍😍😍😍😍😍اره موقع استعمار ایران کلمات انگلیسی ها وارد شده مثلا ما هم به گوجه م ...

قوربونت😘

اوهوم دقیقاا

مثلا ما ب این کفشای جلو بسته لاستیکی(فک نکنم طرف شما باشه)میگیم کَلوش و اسم انگیسی اش هم دقیقاا همینه فقط تلفظی یکم فرق داره

اره واقعا، گاهی ادم از یکی ضربه ای میخوره دیدش نسبت به اون ادم و هر چی بهش ارتباط دارع بد میشه ، پسر ...

اخیییی عزیزممممم

خدا حفظش کنه جوجو کوچولو رووو😍😍😍

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

عروسی ما مازندرانی ها

یک هفته برنامه هست 

یک شب لباس برون داماد داریم

یک شب لباس برون عروس

یک شب لوبیا خورون(که خوراک لوبیا درست میکنیم‌با برنج کته سرد و دلال میخوریم)

یک شبم فامیلای نزدیکم دعوت میکنیم اردک و‌ غاز اینا درست میکنیم

یک روز حمومی داریم که عروس ،زنای فامیل و دخترارو میبره استخر

یک روزم مجمه برون و حمومی داماد داریم

باز یه شب حنابندان و فرداش عروسی 

فردای عروسی هم پاتختی داریم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ساری ... دیس نایس یه روز از عمرم مونده باشه میامممممممن تا حالا نیومدمممممان شاء الله عروس مازندرانی ...

ان شالله بیای اینجا موندگار بشی و عروس مازنیا بشی.

مردای مازنی زن دوستن.

بیا برای عروسیت ابی عالی میاریم برات بخونه:

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
فقط از روی کلمه یاد حس میکنم میگی بلدم😍😂پایینتر بیا سمت ایلام و کرمانشاه من اونجام😂✋

افرییین به تو که انقدر زرنگییی😍😂

انقدرررررر من‌ اونجاهارو دوست دارممم واقعااا خونگرمین

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خصوصیاتمون اگه بگم مثلا پلو زیاد میخوریم😂بعد توی مازندران اکثر قدیمی ها یا گاو و گوسفند دارن یا ...

عاااالی بود مرسیییی😍😍😍😍

چقد قشنگگگگگگ

خیلی باحالههه 

ان شاء الله یه روزی عروستون میشم 😍😂منی که یه خواستگارم ندارم 😂

افرییین به تو که انقدر زرنگییی😍😂انقدرررررر من‌ اونجاهارو دوست دارممم واقعااا خونگرمین

من چاکرتم روله گیان 😍😍😂

ان شالله بیای اینجا موندگار بشی و عروس مازنیا بشی.مردای مازنی زن دوستن.بیا برای عروسیت ابی عالی میار ...

ههههق الان آخر شبی من دیگه خوابم نمیبرعههه😍😍😍😂

ان شاء الله به حق پنج تن😍😂

چکه سما و لاک سری شما و چرخ شلوار هم باو 😂😂😂

خخخ آره.. لاک سری منظورت مجمع میزارن روی سر؟ چرخ شلوار رو هم بَلِد نیمه😂

خب اسی چکه سما ی رقص مخصوص مازندرانی ها هست توی نت بزنی رقص میاد

خخخ آره.. لاک سری منظورت مجمع میزارن روی سر؟ چرخ شلوار رو هم بَلِد نیمه😂خب اسی چکه سما ی رقص مخصوص ...

همین الان سرچ میکنم ببینم یاد بگیرم 😍😍😍