2777
2789
عنوان

حس میکنم تو سایت مازندرانی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 126 پست
سِلام دِتر خاری؟(سلام دختر خوبی)تِ شِ کِجایی هستی؟(خودت کجایی هستی؟)

وییی عالیه 

اصن نمک خاصی داره 

اصطلاح قشنگ نشونم بده یا کلمات خاص 😍

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

ع تِ هم مازنی هستی😍کِجه مازندرون دَری؟

ساری درمه .

ته کجه دری مازنی کیجا ؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلد نیستم حرف بزنم فقط میفهمم چی میگن😂😂😂

از رسومات و ویژگی های اخلاقی و... بگو برام😍😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

از رسومات بگو از ویژگی های اخلاقی بوگو

رسومات چی مثلن؟ 

یکیش اینه که موقع سال تحویل یکی رو میفرستیم بیرون از خونه و دروازه😂😂 (قبلش استخاره میکنیم که ببینیم قدم اون برامون خیره یانه) بعد که سال تحویل شد اون شخص با ی پارچ آبو ی سینی ک توش قرانو برنجو برگ همیشه بهار هست قدم میزاره تو خونه و تو ورودی هر اتاق  یه ذره اب میریزه😁😂

🌷✨️
رسم که نمیدونم چیز خاصی نداریم ویژگی اخلاقی هم شاید شوخ طبعی باشه

عیجان عالیهه

فقط همین ؟ابجی 🌝😂

وییی عالیه اصن نمک خاصی داره اصطلاح قشنگ نشونم بده یا کلمات خاص 😍

ببین مثلا توی مازندرانی ب دختر میگن کیجا

ولی وقتی میخوان دخترشونو با ناز صدا کنن و لوسش کنن میگن دِتر

من مامان بابام اگه منو کیجا صدا کنن جواب نمیدم میگم بگین دِتر.. آخه دِتر ک میگن یعنی دارن اوج مخبت و دوست داشتنی نشون میدن

تازه جالبه بدونم ک این دتر از کلمه انگلیسی douther (دختر)اومده.. کلا مازندرانی و انگلیسی ی سری کلمات شبیه هم دارن

شمالی میشن؟اتفاقا من الان تایپیک تحلیل سوجان بودم کلی شمالی اونجا بود😁ولی شمالی حرف نمیزدن😅

اره 

مازندران و گیلان و رشت و گلستان شمالی میشن 😍😂

کردستان و ایلام و کرمانشاه و لرستان هم غربی

از رسومات و ویژگی های اخلاقی و... بگو برام😍😂

یکی از رسومات که خودمون  همچنان انجامش میدیم رو گفتم  اخلاقی که والا منو خواهرم از ی خونیم شبیه هم نیستیم چه برسه کل قوم عین هم باشیم😂😂

🌷✨️
والا اونجا یکی اومد ما رو با خاک کوچه یکی کرد 😞

دیدمش خواهری 

مشخص بود ادم بیش از حد ساده ایه 

بعضیا درک و گیراییشون پایینه=))

اخرشم اعتراف کرد از یکی زخم خورده ..

به دل نگیر 

منکه دیگه حوصلم نگرف حرفاشو بخونم هی ریپ میزد

بعد من ترکم اصلا مازنی نیستم ولی اعصابم خورد شده بود 😂😂 

سِلام دِتر خاری؟(سلام دختر خوبی)تِ شِ کِجایی هستی؟(خودت کجایی هستی؟)

بخوبی شما 💋

خودم از دیار نون خ 😂✋غرب کشور

بور بخِس خو‌ ناینی ته😂

فک کنم گفتی بخوابم درسته ؟ 😂