2777
2789

منو جاریم اصلا باهم روال نیستیم. 

جوری که دخترای من و ایشون در یک مدرسه هستند بچم حالش بد شد ایشون هم دید یه سوال نپرسید چی شده یا بعدش یه زنگ نزد. کلا قطع رابطه هستیم و اخلاقامون باهم نمیسازه من شماره ای از ایشون ندارم و چند وقت یک بار خونه مادر شوهر در حد یه سلام تمام. 

بعد امروز زنگیده دعوت کرده برای تولد دخترش فلسفه همچین کاری چیه؟ تو روزای عادی طرف رو ادم حساب نمیکنی خودت رو تا میتونستی از چشم انداختی تا میتونستی نیش و کنایه زدی الان من دل دارم پاشم اماده بشم دست بچه هامو بگیرم بیام خونه تو؟ چیکار کنم شما بگین نرمم خانواده شوهرم میگن تقصیره اینه از سیاستش زنگ زد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو و اصلا برات مهم نباشه جاری که فامیل نمیشه فقط مثل خودش رفتار ون ج

چه جوری اخه دل خوش ندارم ازش اینقدر خودشو از چشم انداخت حتی نمیتونم به یه چای خوردن تو خونش فکر کنم اینطور بگم ادم غریبه دعوتم میکرد با کله میرفتم 

عین جاری من 

اگه دعوت کنه میرم هرچندازش متنفرم و. همه میشناسنش ولی نمیخام بعدا اون بگه من خاستم خوب باشم اون نخواسته

برو خیلی سنگین و خوب و بدون مشکل یه ساعت بمون و. برگرد 

بزار تو خوب باشی که حرف نیاد سر تو

برو ولی در حد یه مهمون یعنی کار نکن کادوی مناسب بده خوشتیپ باش خوش بگذرون بچه هاتم خوشتیپ و حتما تا ...

از بس بهم بدی کرده نمیتونم اینطور باشم نمیدونم چی کار کنم 

عین جاری من اگه دعوت کنه میرم هرچندازش متنفرم و. همه میشناسنش ولی نمیخام بعدا اون بگه من خاستم خوب ب ...

خیییلی بده با کسی مشکل داری زنگ زدنت چیه اخه ول کن ماجرا نیست 

چه جوری اخه دل خوش ندارم ازش اینقدر خودشو از چشم انداخت حتی نمیتونم به یه چای خوردن تو خونش فکر کنم ...

خب دیگه ایشون جنسش با شما متفاوته 

لزومی نداره زیاد بشینید 

با همسرتون صحبت کن دیر برید و شام که خوردید پاشید