2777
2789

شوهرم میگه تو حساسی 

اولی سه میلیون شهریه میدادم شهریش بالا یود ی ابخوری نداشت نمیزاشت بریم اشپزخانه اب کنیم میگفت دستشویی اب کن یا میگفت فلانی لباس دیگه ای نداریی بپوشی؟ 

دومی از جلسه هام کم میکرد میگفت ۱۰ جلسه اومدیی بااینکه منم مینوشتم ۸ جلسه رفته بودم حس میکردم منو خر فرض کرده 

سومی هم شغل همسرمو متوجه شد همش میگفت بگو شوهرت بیاد فلان چیزو برام درست کنه یکی دوبار گفتم بعد پولم نمیداد و به بهانه های الکی ساعت ۱۱ شب  مثلا برا ی چیز کوچیک زنگ همسرم میزد و با همون لباس باشگاه میومد جولوش ! 

مشکل من بود ؟ من حساسم؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی و دومی خودت مقصری آخری نه

برا اولی ماهی ۳ تومن شهریه میدادم از دستشویی بطری اب کنم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

هرسه مورد حق با شما بود

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
هرسه مورد حق با شما بود

اخه هر ۳تاش؟ شوهرم میگه تو حساسی

آره خوب حرفت درسته ولی بهشون باید میگفتی بگو ۳ تومن شهریه نمی‌دم هیچ امکاناتی نداشته باشه  پوشیدن لباس هم به کسی چه ربطی داره ؟؟؟ 

اووووخیلی ازت گرفتهمگ چیکار میکرد باهات🤣

هیچی والا 

۳ طبقه بود 

یکم ادایی بود باشگاهش

منظورم از این که میگم مقصری اینه که گذاشتی سواستفاده کنن ازت یعنی چی تعداد جلسه ها تو کم کنه 🤔بدم میاد از کسایی که خودشونو زرنگ میبینن

آره خوب حرفت درسته ولی بهشون باید میگفتی بگو ۳ تومن شهریه نمی‌دم هیچ امکاناتی نداشته باشه پوشیدن لب ...

خوب همین دیگ منکه ۳ تومن شهریه مییدم باید ی ابخوری باشه 

من مشکلی با شهریع نداشتم گفت از دستشویی اب کن ناراحت شدم 

لباسم بمن نگفت کلا دختره همرو مسخره  میکرد