2777
2789
عنوان

حس میکنم تو سایت مازندرانی کمه

501 بازدید | 126 پست

دومین باره تاپیک میزنم 😂

تاپیک قبل هیچ مازندرانی نیومد 

بیاید به زبون شیرینتون حرف بزنید منم ببینم و در عین حال نفهمم😂✨

قشنگ حرف میزنید ✨ آدم یاد پایتخت میوفته😍😂

من حرف بزنم یاد نون خ میوفتید 😂🙏

بیاید از خودتون بگید از رسومات خاصی که دارید

مرلین مونرو سایت هستمه ،کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. وگرنه ۱۸ تا ۲۲ ساله ای بیش نیستم 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرت سمنانی تو سایت داریم 

اصلا انگار سمنانیا خیلی کمن کلا 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
خا چی خنه تره بعورم خاخر جان؟

چقد قشنگ 

یکم اصطلاح قشنگ قشنگ یادم بده 😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. وگرنه ۱۸ تا ۲۲ ساله ای بیش نیستم 😂

به نظرت سمنانی تو سایت داریم اصلا انگار سمنانیا خیلی کمن کلا

سمنان اصن از ماتریکس خارجه 😂

شمالی میشن؟اتفاقا من الان تایپیک تحلیل سوجان بودم کلی شمالی اونجا بود😁ولی شمالی حرف نمیزدن😅

والا اونجا یکی اومد ما رو با خاک کوچه یکی کرد 😞

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من مازندازنی ولی هیچی از زبون مازندازنی بلد نیستم و میفهمم چی میگن

از رسومات بگو 

از ویژگی های اخلاقی بوگو

چقد قشنگ یکم اصطلاح قشنگ قشنگ یادم بده 😂

چی میخای تو‌ بگو من یادت بدم😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سمنان اصن از ماتریکس خارجه 😂

واقعا 

اصلا پیدا نیستن 

متولدین ۷۷هم همینجور خیلی خیلی کمن 😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏