2777
2789
عنوان

حس میکنم تو سایت مازندرانی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 126 پست
ببین مثلا توی مازندرانی ب دختر میگن کیجاولی وقتی میخوان دخترشونو با ناز صدا کنن و لوسش کنن میگن دِتر ...

وایییی چقده قشنگگگگ😍😍😍😍😍😍

اره موقع استعمار ایران کلمات انگلیسی ها وارد شده 

مثلا ما هم به گوجه میگیم تماته ( به انگلیسی میشه تمیتو😂)

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیدمش خواهری مشخص بود ادم بیش از حد ساده ایه بعضیا درک و گیراییشون پایینه=))اخرشم اعتراف کرد از یکی ...

اره واقعا، گاهی ادم از یکی ضربه ای میخوره دیدش نسبت به اون ادم و هر چی بهش ارتباط دارع بد میشه ، پسرمم اولین بار که اسمارتیز خورد حالش بد شد دیگه بعد اون اصلا نخورد همیشه میگه اسمارتیز بخورم حالم بد میشه، اون بنده خدام فکر کنم مثل پسرم بود😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
رسومات چی مثلن؟ یکیش اینه که موقع سال تحویل یکی رو میفرستیم بیرون از خونه و دروازه😂😂 (قبلش استخاره ...

قلبم اکلیلی شد 😍😍😍✨✨✨

چقده خوبهههههه

کاش یه روز بیام پیشتون😍😢

من تا حالا مازندرانی هم از نزدیک ندیدم 😢😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

ساری درمه .ته کجه دری مازنی کیجا ؟

ساری ... دیس نایس 

یه روز از عمرم مونده باشه میامممممم

من تا حالا نیومدممممم

ان شاء الله عروس مازندرانی ها هم میشم😍😂

( یه خواستگار شمالی نداشتم تا حالا 😢😂)

عه پس مِ نزدیکی دری کمن قائمشهریمه

اره همسایه هستمی😍.

دوست و رفیق قائمشهری دوران دانشگاه خله داشتمه ، 

مازندرون جانه ونه آدما هم خله خارنه، وشونه کیجا و زنا هم که حرف ندایننه، 😍🥰😁😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

از خصوصیاتمون اگه بگم مثلا پلو زیاد میخوریم😂

بعد توی مازندران اکثر قدیمی ها یا گاو و گوسفند دارن یا کارشون کشاورزی و پرتقال ایناعع

بعد ی چیز دیگه ای ک خودمون میگیم اینه ک مازندرانی ها ۳ تا رگ دارن😂یکی سیاهرگ یکی سرخرگ یکی دیگه گِجه رگ🤣.. یعنی ی رگ گیج دارن ب این معنی ک کارهای غیرمنتظره انجام میدن و عصر میشن و..

تازه ۱۳ آبان رو هم جشن میگیریم و معروفه ب تیرماه سیزدِه و ی رسمی داریم ک البته الان کمتر انجام میشه.. اینه ک جوونای محل ی چوب میگیرن میرن خونه مردم و با چوب سر مردم رو میزنن و پول یا ی وسیله میگیرن و شعرش هم اینه لال بِمو لالِک بمو کِل کِل بال‌ِک بِمو و ادامه داره

دیگه چیز خاصی یادم نیس سوالی داشتی بپرس😅

بگردم الهی خدا حفظش کنه پسرتونو چه بامزه😍😂😂اره ..

زنده باشی عزیزم ♥️🥰 ان شالله خدا عزیزان تون رو حفظ کنه براتون ♥️🌺

والا اونجا یکی اومد ما رو با خاک کوچه یکی کرد 😞

بیخود کرده

چی میخای تو‌ بگو من یادت بدم😂😂

هر چی باشه عالیه

ساری ... دیس نایس یه روز از عمرم مونده باشه میامممممممن تا حالا نیومدمممممان شاء الله عروس مازندرانی ...

عزیز دلم تشریف بیار امل در خدمتتم مهربونم😍

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40