2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید دختر بچه

1736 بازدید | 75 پست

یادمه اوایل نامزدی من و همسرم بود و اون موقع هم خیلی خیلی عسل بودم براش هم خیلی جلوم حفظ آبرو میکرد 🤦‍♀️

رفتیم میخوش پیتزا بخوریم منم اوج ناز و عشوه و ادام بود اون موقع ها اومدیم بیرون یه پسر بچه از این خوشگلا که کودک کارن ولی میبینی میگی آخی چه نازه 😍 از اینا اومد سمتمون تو دستاشم ف ا ل بود یکی ازش خریدیم به شوهرم گفت عمو خیلی گشنمه میشه به جای پولش برام یه کیکی بخرید

مارو برد یا سوپرمارکت بزرگ همونجا کیکو خریدیم منم چشمام قلبی قلبی که وای چه شووووووهررررر مهربونی وای چه کار نایسی 😍😄

اصل داستان از اینجا شروع شد

گفت عمو چاییمون تموم شده یه بسته چایی هم برامون میخری شوهرم به مغازه دار گفت آقا یه بسته چایی هم بهش بده اونم نامردی نکرد گرون ترین چایی مغازه شو گذاشت رو میز 

بعد گفت عمو برنجم میخری 

بازم مغازه دار نامرد گرون ترین برنجو گذاشت رو میز

پسربچهه هم همچنان عین گربه شرک نگامون میکرد

خلاصه که زد تو ماشین حساب نزدیک ۳ تومن این جنس برداشت 

همسرمم سرخ و سفید شده بود جلو من داشت آبروداری میکرد که چیزی نگه

پسر بچهه تا دید موقع حساب کتابه به فروشنده گفت دمت گرم اینا اینجا باشه آخر شب میام میبرم و غیب شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت عمو چاییمون تموم شده یه بسته چایی هم برامون میخری شوهرم به مغازه دار گفت آقا یه بسته چایی هم بهش ...

ببخشید ولی با همون چشای گربه شرکی خرید یه ماهشونو کرده تو پاچه تون که 🥴🥴🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

گفت عمو چاییمون تموم شده یه بسته چایی هم برامون میخری شوهرم به مغازه دار گفت آقا یه بسته چایی هم بهش ...

دقیقا سر شبی داشتیم دراین مورد یه خاطره تعریف میکردیم 🤣 پدسگا ترفندشونه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خلاصه که زد تو ماشین حساب نزدیک ۳ تومن این جنس برداشت همسرمم سرخ و سفید شده بود جلو من داشت آبروداری ...

یعنی چی میام میبرم؟

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

وقتی بچهه رفت من شک کردم 

گفتم آقا اینارو بردار جنس های ارزون تر بده گفت شرمنده نداریم 

بعد یه خانمی بهم اشاره کرد که بیا بیرون

رفتم بیرون دیدم پسر بچهه داره به یه دختر دیگه هم میگه گشنمه میای بریم مغازه برام یه کیک بخری

وقتی بچهه رفت من شک کردم گفتم آقا اینارو بردار جنس های ارزون تر بده گفت شرمنده نداریم بعد یه خانمی ب ...

کارش بوده پس 🫤🫤🫤🥴🥴🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اونجا فهمیدم این فلان فلان شده شگردشه 

و با مغازه دار هماهنگه مردمو میبره به هوای خرید کیک پیاده میکنه و بعد جنسارو نمیبره و شریکی پول جنسارو با هم تقسیم میکنن

آقا تا اینو دیدم به شوهرم گفتم ولش کن بیا بریم امون موقع بچهه با دختره اومد تو مغازه که مثلا براش کیک بخره 

منم به دختره گفتم نخریا داستان اینه

وای خدا چشمتون روز بعد نبینه 😄😄😄