2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 75 پست
گفت عمو چاییمون تموم شده یه بسته چایی هم برامون میخری شوهرم به مغازه دار گفت آقا یه بسته چایی هم بهش ...

من و شوهرمم داشتیم از کنار فروشگاه افق کوروش رد میشدیم خانم جوون اومد گفت تو رو خدا چیپس و پفک برا بچم بخر خونست منتظره. شوهرمم رفت چند تا پفک و چند تا چیپس خرید اومد داد به خانمه فروشنده فروشگاهم دید اومد ب خانمه گفت بساطتو جمع کن از اینجا سفارش سوسیس و پنیر و چای و مربا تموم شده نوبت چیپس و پفکه 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
آقا تا اینو دیدم به شوهرم گفتم ولش کن بیا بریم امون موقع بچهه با دختره اومد تو مغازه که مثلا براش کی ...

کجا برید؟؟؟ جنسا چی؟؟ حساب که نکردین ؟؟ 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچهه که میگفتم آخی چه گوگولیه و فلان 

شبیه گربه شرکو این حرفا بود

یهو شروع کرد داد زدن سرم و فحش دادن

که گداگشنه به تو چه 

یه ذره بچه هر چی از دهنش در اومد بهم گفت شوهرم ر۴ت بگیره چک و لگدیش کنه فرار کرد رفت اون ور خیابون جلو مردم داد میزد گداها گداگشنه ها 😄😄😄

یه دختره هست نزدیک خونمون فکر کنم زیر ۷ ۸ سال باشه وای میسته اول خیابون یکم بالا تر یه زن ۳۰ ساله با یه بچه شیرخوار می‌میسته

یه بار گیر که برام از اینا بخر

جیگر بود:) تا رفتم پول بیارم 

دیدم یه مردی گرفتن اینم به مادر گفته و داشتن دو لپی میخوردم 

نگو ک پولو دادید😂😂

نه بابا ندادیم 

بعدش به شوهرم گفتم زنگ بزنیم پلیس بیاد لاقل دو تا چک تو گوش اون مغازه دار بزنه ما که دستمون به بچهه نرسید گفت پلیسم بیاد چهارتا حرفم اون بارمون میکنه که اوسگول یه بچه شدیم