2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار غیرقانونی هست . تو این بی برقی خیلی باید بیشرف باشه کسی که ماینر داره. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ماینر اتریوم یا بیت کوین یا دوج 

بیت که تو خونه نمیشه برق سه فتز میخواد هرکی هم‌میگه میشه الکی میگه یا این پول برق و اینا 

اتریوم هم بد نیست ولی با پول اتر نمیصرفه مثلا یک ریگ ۳۰ کارت که ۱۵۰ میلیون باید بخری ماهی ۸ و۹ میلیون میده که پول نت وبرق ام هست و کلا هم غیر قانونی هست 

خیلی در موردش تحقیق کردم 

اول اینکه برای استخراج به وسیله ماینر بزرگترین مشکلی که داریم مشکل برقه 

یعنی اگه شما یک دستگاه حدودا ۵۰ میلیونی ماینر داشته باشی شاید ماهی ۱۰ ملیون برات سود داشته باشه که حدودا ۷ ملیونش رو باید پول برق بدی و اگه مامور برق متوجه بشه مشکل ساز میشه 

حتی اگر منبع برق مفت هم داشته باشی باز هم توی خانه نمیشه استفاده کرد چون برق کشی خونه ۲۵ آمپر هست که در حالت بهینه نهایت ۱۶ آمپر برق بهمون میرسونه و اگه شما فقط یه دستگاه ماینر با ۱۰ آمپر مصرف برق داشته باشین یه کولر و دو تا یخچال هم روشن گذاشته باشین سیم برق خونتون آب میشه و فیوز برق میپره و حتی احتمال آتیش سوزی هست 

مشکل صدا هم هست ، یه دستگاه به اون کوچیکی شاید بهتون بگم اندازه ۱۰ تا پیکور صدا تولید می‌کنه و اون خونه ای که توش دستگاه وصله رسما قابل زندگی کردن نیست 

دستگاه ها هم اکثرا دسته دو هستن و بعد یک سال خراب میشن