2777
2789

سلام داخل فروشگاه کار میکنم تقریبا ۳هفته هس و کار آماری هس روی هر جنس تگ و لیبل بزنم میشه هزارتومن. به کوب د بکش کار میکنم امارم میشه توی ۸ساعت ۲۲۰ یا ۱۸۰ ایناااا. خودم باید برم توی انبار جنس ها رو بلند کنم ببرم سر انبار و سوار بالابرش کنم بیارم پایین خالی کنم. اونجا کد جنس ها رو دربیارم برم توی لبتاب قیمت فروش چاپ کنم بعد روی کارت های مغازه بچسبونم. بعد به هر جنس یک تگ دزدگیر وقیمت جنس رو بزنم. تعداد بشمارم بعد بزارم بیرون توی سالن. این بلند کردن کارتن ها باعث شده کمر و بدنم درد بگیره. بدون یک ثانیه استراحت و وقت تلف کردن مبشه ۲۲۰تا آمارم . بعصی جنسا که بندددارن یا رنجیر اونا هم باید درست کنم بابت اونا پول نمیدن. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خیلی کمه حداقل روزی ۳۰۰،۴۰۰ باید میگرفتی

تازه اونم کم بود

استعفا بده سلامتیت مهم تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

فقط اگه واقعا به پولش احتیاج داری ادامش بده 

وگرنه این شغلی نیست که جای پیشرفت داشته باشه و آدم مستقل بشه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!