2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خواهر اون بالایی ها همه دزد ول کردین ماینر اخه کاش دردمون یکی بود

چه فرقی داره ، هر کس در حد توانش دزدی داره، اون بالایی دستش بازتره بیشتره، پایینی هم در حد خودش، دیگه دزد دزده، نباید از یکی دیگه گلایه کنه ، گناه بقیه که دزد نیستن  چیه بخاطر دزدی یک عده بشینن تو تاریکی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بچه ها کسی قیمت کارت هارومیدونه

کارت rx580 سالم بین ۲ تا ۳ میلیون و مادربود وپاور هم‌میخوای که کلا مجموعش میشه ریگ‌

مثلا ریگ ۴ کارته 30 میلیون 

کارت های بهترم هست بستگی به هش ریت کارت داره 

کارت rx580 سالم بین ۲ تا ۳ میلیون و مادربود وپاور هم‌میخوای که کلا مجموعش میشه ریگ‌مثلا ریگ ۴ کارته ...

استخراج با ریگ مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ولی خب اصن صرفه اقتصادی نداره ، خیلیا با ریگ حتی پول برقشونم به زور درمیاد