2777
2789

مادربزرگم بود خوش خیم بود خوب شد. خالمم همینطور. ولی یکی از فامیلا بدخیم بود شیمی درمانی کرد خداروشکر خوب شد

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ما هم بیمار داشتیم سال ۹۷ بدخیم بود به غدد لنفاوی هم زده بود ولی به موقع فهمیدن جراحی و شیمی درمانی .الحمدلله حالش خوبه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله مامانم پارسال شیمی درمانی جراحی و پرتو درمانی خداروشکر الان خیلی بهتره ولی خب تحت نظر پزشک

خاهرم این مشکلو داره ..دارو مصرف میکنه خیلی لاغر شده حدود ۲۰ کیلو کم کرده اصلا نمیتونه غذا بخوره...نمیفهمم داره با خودش جکار میکنه ...بنظرت خوب میشه؟

بله ما هم بیمار داشتیم سال ۹۷ بدخیم بود به غدد لنفاوی هم زده بود ولی به موقع فهمیدن جراحی و شیمی درم ...

برای خاهر منم به غدد لنفاوی زده ....ولی نمیدونم چرا جراحی نمیکنه ....داره قرص مصرف میکنه و اصلا غذا هم نمیخوره..میشه اکه اطلاعاتی دارین بهم بدین

خاهرم این مشکلو داره ..دارو مصرف میکنه خیلی لاغر شده حدود ۲۰ کیلو کم کرده اصلا نمیتونه غذا بخوره...ن ...

شیمی درمانی دارن میشن ؟ 

کلا یکی از اثرات داروهای این بیماری متاسفانه همین از بین بردن اشتها و کم شدن وزن هست و ریزش موهای سر و ابرو . مامان من که هروقت شیمی درمانی داشت تا چندشب واقعا شبها بخصوص از درد و رنج حالش وحشتناک بود می‌گفت معده م داره آتیش میگیره هرچی آب میخورم خوب نمیشه دارم توی آتیش می‌سوزم . بعد بنده خدا تا بهتر میشد باید می‌رفت نوبت شیمی بعدی و این پروسه یکسال ادامه داشت، تازه قرص و داروهای دیگه بماند که باعث شد قلبش ضعیف بشه چون یکی از مضرات شیمی درمانی، دکتر گفت ممکنه کاهش عملکرد قلب باشه، شما هم حتما خواهرتون بابت قلبش چکاپ بشه. میدونی ما اطرافیان از ذره ذره آب شدن مامانم رنج می‌کشیدیم ولی خودش رنج اصلی رو میکشید چون هم مریض بود و درد درمان رو داشت وهم بهرحال ته دلش شاید ب مرگ فکرمیکرده چون اسم سرطان هست روی این بیماری. ولی خداراشکر طی شد لااقل روزهای خیلی خیلی سخت گذشت، الان مامانم خداروشکر خیلی بهتره هرچند باید تا پایان عمر دارو بخوره ولی خداروشکر خوبه کلا. انشالله که خواهر نازنینت زود زود لباس عافیت می پوشه و خدا خودش بهش کمک کنه این مراحل سخت درمان رو اسونتر کمی راحت تر طی کنه گرچه واقعا راحت نیست. هواشو داشته باشید چون مسیر درمان طولانی و سخته و ممکنه روحیه شون رو ببازن  

خاهرم هم مشکل قلب داره هم ریه😭😭😭خوب میشه توروخدا؟

انشالله توکل بر خدا عزیزم خوب میشن، تحت درمان باشن و مراقبت کنید زودتر هم خوب میشن. مامان من هم قند و فشار خون و مشکل ریه داشت و داره، انشالله برای خواهرتون هم به خوبی و کم رنج و درد بودن طی میشه، 

برای خاهر منم به غدد لنفاوی زده ....ولی نمیدونم چرا جراحی نمیکنه ....داره قرص مصرف میکنه و اصلا غذا ...

من در حد تجربه ام فقط اطلاع دارم کلا هیچ دو توده سرطانی پیدا نمیشه که دقیقا مثل هم باشه و دقیقا به یه شکل در مان بشه ‌ باید یه دکتر خوب انتخاب کنید و دیگه به نظرش اعتماد کنید و برید جلو

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚