2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با اینکه نماز خونه ولی سحر و جادو میکنه مادرمو🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 186 پست
ولی خداوند تو قرآن هم فرموده که دو فرشته به زمین فرستاده و اونها تمام سحر و جادوها رو از زمین جمع ک ...

نحوه باطل کردنشوبه مردم یادبدن ماجراشومیدونم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعااصلا یک درصد به این ادم شک نداشتیمولی الان دیگه باورمون شد

میشه شماره ی ایت الله رو  بدی؟؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

پرسیدم میتونید بگید کی گفت از فامیل درجه یک هست گفت اسم فامیل هاتون رو بگید من بهتون میگم کدوم از بی ...

ببینید تا اون جایی که من اطلاع دارم عالم علوم غریبه اسرار رو حفظ میکنن و هیچ وقت نمیگن کی سحر و جادو رو انجام داده و از این نظر که طرف انگشت گذاشته روی اسم بهش شک کنید 

به خرافات معتقدین اوکی... چرا حالا دیگه ترویجش میدید؟؟

کاش قصد و نیت شومتون رو کنار بذارید و اجازه بدید مردم تو قرن ۲۱ با علم زندگی کنن نه خرافات.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یعنی خدا بخدا ی تیکه کاغد و ی قفل و ی نیت ناپاک از طرف بنده ی حسود و بخیل زندگی ی انسان رو نابود میک ...

عزیزم اینا قوانینه عالم هستی هست سحر و جادو و چشم زخم وجود داره و بستگی داره طرف برای چه کاری استفاده کنه 

چ

دوستان مذهبی ازم ناراحت مشید ولی واقعیت منم زیاد دیدم اینجور دوستان افراد سمت جادو و دعا نویس برن حت ...

عزیزم اونا طلسم های شیطانی نیست که 

دعاهای قرآنیه 

از هیچ جن و شیطانی هم کمک گرفته نمیشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

دوستان گزارش بزنید 

تاپیک داره به بی راهه میره 

من مطمئنم که استارتر و خانواده اش هم فقط به خودشون تلقین میکنن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اتفاقا فقط آدمایی که اهل نماز و قرآنن میرن سراغ این موارد، اونایی که ادعای اسلام پرستی و دارن، وگرنه ...

ربطی،به دین و مذهب و نماز و اسلام نداره. به ذات خراب آدمها ربط داره که دست به این کار میزنن. لطفا همه چیو قاطی نکنید با هم

یسری هاتون چقدر حاشیه ای هستین 

مثلا مخالف بودید می گفتید خدا کمک کنه

این همه برهان لازم نبود

اعتقادات شما به خودتون ربط داره

حق اینکه به کس دیگری تحمیل کنید رو ندارید

اینجا یسریا از روشنفکری فقط لغتشو حمل میکنن

یه دختر خوب😂😍
خود ورد و دها گرفتن برای کسی گناه داره..عدم رضایتشدیگه اهمیتی نداره.

بحث گناه ورد و دعا گرفتن جداست 

بحث ناراضی بود ورثه جداست 

پس عدم رضایت ورثه از اینکه مادر سهم الارث اش رو نمیده سر جاشه