مادرم چند ماه بود شبا نمیخوابید از ترس همش میگفت یه چیزی میاد بالای سرم قلبمو فشار میده شبا داد میزد ما میگفتیم توهم زدی چیزی نیست ولی نه راست میگفت بیماری و اتفاقای عجیبی برامون میافتاد
منم خیلی اذیت میشدم رفتیم پیش یه آیتالله گفت سحرتون کردن ما هم باور نمیکردیم بعدش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوستان مذهبی ازم ناراحت مشید ولی واقعیت منم زیاد دیدم اینجور دوستان افراد سمت جادو و دعا نویس برن حتی برای آروم کردن و گریه نکردن بچه هاشون هم دعا میگیرن
پرسیدم میتونید بگید کی گفت از فامیل درجه یک هست گفت اسم فامیل هاتون رو بگید من بهتون میگم کدوم از بی ...
ببینید تا اون جایی که من اطلاع دارم عالم علوم غریبه اسرار رو حفظ میکنن و هیچ وقت نمیگن کی سحر و جادو رو انجام داده و از این نظر که طرف انگشت گذاشته روی اسم بهش شک کنید
به خرافات معتقدین اوکی... چرا حالا دیگه ترویجش میدید؟؟
کاش قصد و نیت شومتون رو کنار بذارید و اجازه بدید مردم تو قرن ۲۱ با علم زندگی کنن نه خرافات.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
دوستان مذهبی ازم ناراحت مشید ولی واقعیت منم زیاد دیدم اینجور دوستان افراد سمت جادو و دعا نویس برن حت ...
عزیزم اونا طلسم های شیطانی نیست که
دعاهای قرآنیه
از هیچ جن و شیطانی هم کمک گرفته نمیشه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
من مطمئنم که استارتر و خانواده اش هم فقط به خودشون تلقین میکنن
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️