2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112577 بازدید | 1201 پست

ب خودم خیلی غبطه میخورن اطرافیان. چون شوهرم اصلا آدم خوش رو و اهل زندگی نبود تو نامزدی ام خیلی خانوادش سعی کردن اذیتم کنن مشکل داشتیم با شوهرم سر همون خانواده. خانوادشم خیلی خوشحال بودن میگفتن آخرش جدا میشید . ولی بعد عروسی از فردای عروسی شوهرم زیر و رو شد . اخلاقش و همه چیش ی جوری با من برخورد کرد ک الان ۴ ساله عروسی کردیم دگ مشکل نداشتیم شوهرمم جلو همه میگ زندگی منو زنم جمع کرد زنم خیر و برکت آورد تو خونم. شب بگم فلان طلا رو میخام صبح شوهرم میره میخره ک عصر با خودش زیاره حتما در این حد .در حالیکه جز ولخرجی هیچ کاری نکردم از وقتی عروسی کردم همش پی عمل دماغ و این چیزا بودم🤣 رازشم تو هیچی نیست . فقط مرد باید تو زندگی انگیزه و امید داشته باشه فقط 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج فقط قسمته خدا بخدا بهترینا اتفاق میفته نخاد هم نمیشود ک نمیشود

یعنی چی این حرف!مگه میشه خدا خوشبختی و شادی بنده شو نخواد.طبق حرف شما یعنی کسایی که زندگیشون به جدایی رسید خدا براشون اینطوری خواست.

نه عزیزم به قسمت ربط نداره.یه بخشی به شانس بستگی داره و یه بخشیش به عقل و انتخاب خود آدم که شخص درست رو انتخاب کنه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
پسرداییت خیلی پولداره؟چطوری توجهشو جلب کردکجا با هم آشنا شدن؟ شما واسطه شدی؟

ببخش پسر دایی مامانم نه خودم باباش پولداره از بچگی دوست دخترش بوده بزرگ که شدن کل خانواده پسره مخالف بودن ولی از بس دختر با شخصیت بود پسره هم اصرار کرد دایی مامانم موافقت کرد 

دقیقا انتخاب درست خیلی مهمه

اصلا نمیتونم این حرفو متوجه شم که میگن ازدواج قسمته.

یعنی قسمت یکی خوشبختیه قسمت یکی بدبختی و تنهایی؟اینجوری که عدالت جهان زیر سوال میره.بنظر من به انتخاب خود آدم بستگی داره بعضیا درست انتخاب میکنن بعضیا اشتباه میکنن.یه عده ای هم شانس دارن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
ازدواجشون اکثرا سنتی بود یا دوست بودن؟

هر دو 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خدا به دلت ارامش بده عزیزم

ممنون عزیزدلم🙃💔

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

بله خودم

نگيد دارم تعريف ميكنما چيزيه كه واقعيته و همه علني جلو خودمم ميگن 

شوهرم هم خوشگله هم خوش هيكل هم قدبلند هم خونه وماشين داره هم درامد خوبي داره هم بشدت مهربون وخوش اخلاق و زن دوسته منو مثل بت ميپرسته و همه ميدونن چقدر دوستم داره فكر ميكنه ازمن خوشگلتر تو دنيا نيست ديگه درصورتيكه من قيافم معمولي رو به خوشگله ولي قدوهيكل خيلي خوبي دارم ولي بازم شوهرم قشنگتر ازمنه......

خانواده همسرم بشدت خوب وخوش اخلاقن ودوسم دارن

پدرشوهرم خيلي حمايتمون ميكنه مادرشوهرمم خيلي امروزي وپايه س مثل رفيقيم باهم هيشكي جرات نميكنه جلوشون ازگل نازك تر بگه بهم

اصلا نمیتونم این حرفو متوجه شم که میگن ازدواج قسمته.یعنی قسمت یکی خوشبختیه قسمت یکی بدبختی و تنهایی؟ ...

منم موافقم

چند مورد هم اطرافم دیدم بشدت و حسود و تهمت زن بودن

بعد ک کارمای کاراشون ب خودشون برگشته نشستن هی ناله کردن ک ما شانس نداریم و فلان

🩵