2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورم این بود منم یه دختری میشناسم که روز عاشورا خانوادگی به سلامتی شمر عرقخوری میکنن خونه ای که می ...

آها 

متوجه میشم چی میگید ولی شما هر وقت وارد یکی از این دو خونه بشید کاملا انرژی اونا رو درک میکنید 

خوشبختی اونا خیلی فرق داره...من خودم توی خانواده‌ی همچین ادمهاییم بودم ولی واقعا مثل هم نیستن

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

اره ازدواج های اطرافمون همه خوب بودن و راضین خداروشکر🧿

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اره ووتا خواهر خوشبخت شدن و تو پول غوطه ورن و شوهراشون براشون جون میدن و همه املاک ب نامشونن به هر بچه چند تکه زمین و خونه  مغازه دادن بازم در حال ساخت برای بچه هاشونن .... جالبه دوتا خواهر دیگه هم دارن اونا تو بدبختی و نداری دستو پا میزنن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

آره

ولی از اون مهم تر دختری داشتیم که خودش (بدون شوهر) انقدر موفق بوده که اونی که با شوهرش همه بهش حسودی میکردن یا غبطه میخوردن به این حسادت میکرده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

حالا من برعکس خوشگل تر از شوهرم و خوشتیپ تر وبا عتماد به نفس بیشتر بودم ....حالا شدم گیج و منگ و بده ...

عزیزم منم حس میکنم اونجوری شدم 

کاش عکس قبل ازدواجمو داشتم 

حیف پیش عمومه عکسم میدیدی کاش 

الان نهههه یه جوری شدم شکم آوردم و ...

صورت لاغر 

پوست کدر به قول خودت گیج شدم☹🙁

من جاریمو فک میکردم خوشبخته میگفتم شوهرش ب حرفش احترام داره پیشش خونه و ماشین همه چیش جوره یجورایی حسرت میخوردم تو جمع هم خیلییی حفظ ظاهر میکردن دوتایی جوریکه مادرشوهرم چند بار سرکوفت اونو ب من داده پیش شوهرم که زنت از زن فلانی یادبگیره خلاصه ۱ ماهه فهمیدم که خیانت می‌کنه اونم جنسی 

و چندین بارهم از خانومای اون مردا کتک خورده تو پارک و حتی جلو خونش از اونروز دیگ حالم ازش بهم میخورخ

خدایی منو شوهرم رل بازی نمیکنیم خود واقعی مونیم بنطرم خوشبختی تو همین چیزای سادس و اینکه از روی ظاهر هیچوقت باطن زندگی کسیو قضاوت نکنید خیلیا خوشبخت نیستن فقط بازیگرای خوبین

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘

همشون فعلا تازه ازدواج کردن

دختر خالم تازه عروسی کرده ۲ ماهی میشه

خودش ۲۱ سالشه شوهرش۲۳ چن رووز پیش ک باهم حرف میزدیم میگف خیلی بچس شوهرش توان تشخیص هیچی نداره😂