2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست

یکی از دخترای فامیل وضعشون خوب نبود حتی جهیزیه بگیره پسره نمایشگاه ماشین داره براش همه چی خرید تو عروسی ام بهش ماشین هدیه داد ،اخلاق دختره واقعا خوبه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج اولم که فامیلی بود ، از نظر جایگاه اجتماعی و مالی خیلی بالا بود ، باطن زندگیمون هم بد نبود وا ...

منم جدا شدم و یه بچه دارم و قیافمم تقریبا خوبه و رو یه نفر کراشم یعنی میشه منم بهش برسم و خوشبخت بشم؟🥲

البته من ازدواج اولم وحشتناک بد بود

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜

خودم

اخلاق و رفتارم خوبه و خانواده همسرم همش تعریف می‌کنن میگن عالی هستی

ظاهری معمولیم یکمم تپل که بده و می‌خوام لاغر شم

البته اینو بگم من چندان خوب نیستم، به اینکه شوهرم عالیه بقیه شاید غبطه بخورن

تنها چیزی که برا شوهرم مهمه خیانت نکردنه، دیگی هیچ انتظاری نداره😂

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

اطراف من بنظرم نه

اما از دید عده ای اونایی که شوهر کردن و هرهفته سفر و کافه ان خیلی خوشبختن تا خودشون که شوهرشون ماموریته

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

ازدواج خوب فقط با دعای خیر پدر و مادر  جور میشه. خودم به شخصه  دیدم مادرم چقدر خواهرم رو دوست داره و همیشه دعاش میکرد  الان یه ازدواج خیلی عالی داره. شوهر خوش اخلاق. با ایمان. وپولدار نصیبش شده که هر چی هم داره میزنه  به اسم خواهرم با احترام با هاش رفتار می‌کنه.