2777
2789
عنوان

الان من گدا و بدبختم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 88 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دوتایی میرفتن میگفت من پشت فرمون باشم

نمیدونم به خدا شاید طرز فکرش این بوده به دوستش بگه مثلا ماشین خودشه

شایدم میخواسته با ماشین جای دیگه بره بهانه کرده دوستش رو اصلا

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

چه سوییچ به جونت وصل باشه چه نباشه

دلیل نداشت بدی بهش

اونم دیت دوم

بدون شناخت

اگه ماشین رو میبرد

دستت کجا بند بود

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
خب دوتایی میرفتن میگفت من پشت فرمون باشم

والا این چراغش خراب بشه باید پول یه واحد آپارتمان خرجش کنم نه اینکه ندارم دارم ولی خون دل خوردم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
چه سوییچ به جونت وصل باشه چه نباشهدلیل نداشت بدی بهشاونم دیت دومبدون شناختاگه ماشین رو میبرددستت کجا ...

دقیقا

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
نمیدونم به خدا شاید طرز فکرش این بوده به دوستش بگه مثلا ماشین خودشهشایدم میخواسته با ماشین جای دیگه ...

خیلی مثبت اندیشی  

دوست من 3 ساله با یه پسرس 

الان جدیدنا پسره ماشینش میده دست دختره 

بعد حالا .....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

شاید با ماشین میرفت دزدی

شاید میزد کسی رو میکشت 

شاید مواد جا ساز میکرد

شاید و شاید های زیاد

خوب کردی ندادی

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
آره احتمالا ماشینو از دره مینداخت پایین بعد حرفم میزدم‌میگف جنبه نداشتی گدا😂

نخیر 

ماشین رو میدزدید و خلاص

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

شاید اصن دزد بود خوب کردی والا. این از اول خودشو نشون داده نذاشت به دیت بعدی برسه

غریبه نبود اما خیلی کارش چیپ بود

والا این چراغش خراب بشه باید پول یه واحد آپارتمان خرجش کنم نه اینکه ندارم دارم ولی خون دل خوردم

چراغ هیچی 

داش دیگه 

دیدن دوبارش به دلت میموند

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

خیلی مثبت اندیشی دوست من 3 ساله با یه پسرس الان جدیدنا پسره ماشینش میده دست دختره بعد حالا .....

دوست عزیز من که نگفتم حرف این خانم درسته 

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

چراغ هیچی داش دیگه دیدن دوبارش به دلت میموند

😒🥺