2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112652 بازدید | 1201 پست

آره زیادن

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بوده یه دختری بود نه خونه زندگی درست حسابی نه پدر درست و حسابی پدرش زندان بود یه پرونده سخت داشت ولی دختره رو یکی گرفت الان پولدارترین شخص فامیلیه شوهرش به حرفشه عاشقشه اصلا میگم اگه خدا بخواد میشه  

ببین بهترین ازدواجم داشته باشی آخرش به نظر یه سری‌های جالب نیس در کل برای خودت فقط باید خوب باشه .

من مثلا زندگی خودمو دوست دارم اخلاق شوهرمو دوست دارم با همه شرایطش کنار میام  خانواده خیلی خوب و آروم و مهربونی داره ولی اتفاقا همین پریشب به گوشم رسید که خدااا میدونه خواهره خودم چیا که پشت سره خودم و شوهرم‌نگفته .یعنی چیزهایی که ما باهاش خیلیم کیف میکنیم براشون اصلا خوب نیس تازه اظهار نظر کردن و عیب دونستن

ازدواج اولم که فامیلی بود ، از نظر جایگاه اجتماعی و مالی خیلی بالا بود ، باطن زندگیمون هم بد نبود وا ...

از چشم بد دور باشی عزیزم

خوش قلبی؟ سرت به کار خودت گرمه؟

چیکارا میکنی مثلا؟ بهمون یاد بده😃😂

دختره با سیاسته؟چطوری آشنا شدن با هم؟

برادره بزرگه پسره اتفاقی بیرون از خونه دختره رو دید

اینم آفتاب و مهتاب ندیده بود

اصلا صداش درنمیومد و حتی تو چشم برادر خودشم نگاه نمی‌کرد

توی نامزدی هم همینطوری بود

تا عقدش کردن زبونش در اومد 

اژدها وارد میشود

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

خوشبحالش

ببین سالی دو بار میان ایران...میرن خونه مادر شوهرش میمونن‌...میگه هر وقت میام مادر شوهرم انواع لباس خواب و لباس زیر و لباس خونگی تو کمد برام چیده .هر دفعه که میایم روتختی جدید برامون انداخته...انواع لوازم آرایش و ادکلن برام روی میز آماده کرده و....😕

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

اکثرا به زندگیم حسادت میکنن چون همسرم ظاهر خوبی داره خوش صحبته و  نه اینکه از نظر مالی میلیاردر باشیم از این نظر جایی هستیم توی جمع همسرم دائم هوامو داره و فقط عزیزم میگه و خیلی چیزای دیگه ولی خونه خودمون اعصبانی شه بیفته رو دنده لج خدارو بنده نیست میگم کاش این روتم میدیدن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ببین سالی دو بار میان ایران...میرن خونه مادر شوهرش میمونن‌...میگه هر وقت میام مادر شوهرم انواع لباس ...

دعانویسشو میخوام😐

دختره خوش اخلاقه؟؟ پسره خوشتیپ و خوشگله؟

آخه پسره عاشق چیه دختره شد؟😐

اطرافیان زندگیم رو میبینن غبطه میخورن

اما داخل زندگیم مثل بیرونش نیس

پس ول کن این جور سوال هارو

خوشبخترین ها اونایی بودن که مرد خوش اخلاق و لارج دارن

این جور مردا حتی با کمترین در امد زن رو خوشبخت میکنن

یا لاقل تلاش میکنن به ارزوهاش برسه زنشون

زندگی خوب هست که مرد بیشتر عاشق باشه 

من با همسرم خیلی اختلاف دارم خیلی از زندگی زده ام کرده اوایل همش فک میکرد من مقصرم وواقعا سعی خودمو ...

عزیزم انشالله مشکلاتت برطرف بشه

خدا دخترتو حفظ کنه و همیشه سایه ت بالا سرش باشه

برات آیت الکرسی میخونم😘

دعانویسشو میخوام😐دختره خوش اخلاقه؟؟ پسره خوشتیپ و خوشگله؟آخه پسره عاشق چیه دختره شد؟😐

واقعا نمیدونم عاشق چی شده؟بخدا این پسر باید دختر یه کارخونه دار رو می‌گرفت که خود دختره هم پزشک باشه...اصلا پسره انگار از آسمون افتاده...همیشه با خودم میگم مگه این دختر چی داشت؟پسره اینقدر چهره قشنگ و آرومی داره...یه ذره شیطنت پسرای دیگه رو نداره...والا دختره همچین اخلاق جالبی هم نداره..فضول و یه دندست

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️