2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112592 بازدید | 1201 پست
پشخص کی داره از حرص می ترک از تعداد پسرای که مامانت کردن بپرس قیاف نداری برا چی خواستنت 😂🤣🤣اینقد ...

چقدر تو بیشعور و عوضی هستی کثافت خجالت بکش چرا به مامانم توهین میکنی چقدر سگی تو بدبخت گمشو الان گزارشت میزنم چقدر نجسی پس معلومه به خاطر نجس بودنت اینقدر بدبختی که به همه حسودی میکنی چون نجسی سگم بهت نگاه نمیندازه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره و درعین حال خیلی ساده و زیبا نبوده اصلا کلا اونی ک شانس داره خوشگل نیس

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چقدر تو بیشعور و عوضی هستی کثافت خجالت بکش چرا به مامانم توهین میکنی چقدر سگی تو بدبخت گمشو الان گزا ...

اولا کور کسی اسم مادرتو نیاورد معلومه به کی پا نمیدن میره التماس پسرا نه منی که محل نمیدم زشت و کور خانم بای اینقد واق واق کن جوابتو کی که بده

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

سلام عزیزم آموزش خیاطی بصورت رایگان دارم لینگ کانال  امضام

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

نشد یه پربازدید برم، صفحه های آخرش دعوا نباشه.

اوضاع روان جامعه بهم ریخته

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
بله دوست خودمخیلی زبون درازی نمیکرد تو دوستیکلا هرچقدتو دعواها مظلوم باشی و بعدش بلد باشی چطور ی مرد ...

بین ی سوالی یعنی اصلاااااااا    از حق خودش دفاع نمیکرد همش مظلوم  بپد؟

اره دخترایی که هیچی هم نکند خیلی دیگه تو سری خورند اتفاقا بیشتر خیانت میبینند 

بعدشم خب جلو حمع بابد  احترام زن رو نگهداشت والا بقیه بهش ب چشم بد نگاه میکنند

قبلاهم گفتم دختر عمم به وابسته چهره زیباش خواستگارای عالی داشت که با بهترینش ازدواج کرد طرف اینقدر پولداره دروغ نگم فکر کنم تو برج خلیفه خونه داره. ولی از حق نگذریم دختر عمم هم اخلاق داره هم قیافه. کدبانو هم هست. ولی خوب شوهرش یکم سنش زیاده😁

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست