پشخص کی داره از حرص می ترک از تعداد پسرای که مامانت کردن بپرس قیاف نداری برا چی خواستنت 😂🤣🤣اینقد ...
چقدر تو بیشعور و عوضی هستی کثافت خجالت بکش چرا به مامانم توهین میکنی چقدر سگی تو بدبخت گمشو الان گزارشت میزنم چقدر نجسی پس معلومه به خاطر نجس بودنت اینقدر بدبختی که به همه حسودی میکنی چون نجسی سگم بهت نگاه نمیندازه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد
دختر خالم. ازدواج دومش یک پسر خوب که مادر و پدرش فوت کردن هردو عاشق هم هستن بدون هم اب نمیخورن. دختر بسیار خوش اخلاق و مهربون. که به هر کی بتونه محبت میکنه
قبلاهم گفتم دختر عمم به وابسته چهره زیباش خواستگارای عالی داشت که با بهترینش ازدواج کرد طرف اینقدر پولداره دروغ نگم فکر کنم تو برج خلیفه خونه داره. ولی از حق نگذریم دختر عمم هم اخلاق داره هم قیافه. کدبانو هم هست. ولی خوب شوهرش یکم سنش زیاده😁
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست