2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112577 بازدید | 1201 پست
ولی نظر من اینه فقط ظاهر زندگی بقیه رو نگاه نکنین ک چقد خوشبخته...منم مادرپدر رو سرم نبوده از بچگی و ...

تیپ و قیافم خوبه و قد بلندم..و همسرمم از نظر ظاهری و پول اوکیه ..ولی وقتی حال خودم خوب نیس چ فایده..

وارد حزئیات زندگی هر کسی که بشی میفهمی یه جای کارش میلنگه 

بستگی داره که خود طرف راضی باشه یا نه... چون زندگی مشکلات و پستی بلندی داره

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج فقط قسمته خدا بخدا بهترینا اتفاق میفته نخاد هم نمیشود ک نمیشود

وای امضاتون🥲

ان شاءالله که بهترین ها نصیبت عزیزم 

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1074108

دختر عموم

ویژگی ظاهری خب هیکلش خوبه اما قدش کوتاه و سنشم بالاتر میزنه اما چهرش قشنگه

اما واقعا لیاقت شوهر خوب و زندگی عالی رو دارع

هم خودش و هم خواهرش ازدواجای خوبی داشتن

هردو ادما بسیار مهربان و متمدن و با اصالت 

با رفتار و اخلاق درجه یک

هرچی از اخلاق خوب و رفتار درستشون بگم کم گفتم

یعنی یبار من ندیدم اینا سلیطه بازی در بیارن یا اخم کنن یا پشت سر کسی حرف بزنن

روزی بخواد ازدواج کنم حتما از تجربیات این دختر عموهام و عموم و زنعموم کمک میگیرم

بسیار عاقلن

همه جز من. چون معیار همشون پول بود برای من پول نبود اخلاقم نمیشه قیل از ازدواج بعد از ازدواج رو پیش هم بذاریم. برا دخترا فامیل همه مردا دورشون میچرخند پول خرج میکنن. به زندگی میرسن. برای من خیانت میکنه. خرج نمیکنه و... 

تو زندگی همه قطعا مشکل هست 

اما میزان رصایتشون از زندگی بسته به سازگاری و ایمانشون بوده 

و پولدو مالدو منال و ظواهر زیبا ندیدم خوشبختی قلبی بیاره 

اتفاقا باعث یه نشکلاتی شده تو بعصی قشر مرفه اطرافم 

خودمن که معمولیه ازدواجگ ولی به نظرم این زمانه معمولی بودن هم خوب حساب میشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دونفرومیشناسم یکیشون دختره خداشاهدیه بندانگشتت میرفت جای حفره های صورتش خونشون خرابه بوداوضاع پدرداغ ...

اون دختر اولی چطور با شوهرش  آشنا شد؟

ازدواجشون سنتی بود یا دوست بودن قبلش؟

از بعضی کامنتها و نظرات متوجه شدم دختری که قیافه خوبی نداره زیاد یا فقیر هستن نباید ازدواج خوبی داشته باشه اگرم داشته باشه از سرش زیادیه و باعث تعجب و ناراحتی بقیه میشه، عزیزای من شاید خدا داره اینجوری براش جبران میکنه، طرف نه قیافه خوشگلی داره نه وضع مالی خوبی خدا هم با ازدواج خوب و همسر مناسب داره براش جبران میکنه نداشته هاشو، قربون بزرگیت برم خدا که روزی و خوشبختی و همه چیز دسته خودته فقط وگرن اگه به بنده هات بود دخترای زشت باید میرفتن سرشونو میزاشتن میمردن

ازدواج فقط قسمته خدا بخدا بهترینا اتفاق میفته نخاد هم نمیشود ک نمیشود

عزیزدلم امضاتو خوندم انشالله به مراد دلت برسی🤍🤍🤍🤍

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین لطفااا☺️❤️❤️❤️