2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست

اره همکارم اصلا چهره خوبی نداره شوهرش پزشک خودش لیسانس از لحاظ خانوادگی پسره خیلی بالاتره پسره همش در حال سورپرایز کردن اینه چه تولدی براش گرفت 

همکارم کوه اعتماد به نفسه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
خب اینو در جواب اون خانومه بگو که میگ لابد اونایی که خوشبخت میشن پیش شوهر حتما قبلش خدا ازشون یه چیز ...

واااا .شنیدم که بگن اگه خدا برات جایی کم بزاره جای دیگه جبران میکنه.ولی اینکه چیزی ازت گرفته باشه فک نمیکنم درست باشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا .شنیدم که بگن اگه خدا برات جایی کم بزاره جای دیگه جبران میکنه.ولی اینکه چیزی ازت گرفته باشه فک ...

مغز های زنگ زده ان دیگه

نمیخوان قبول کنن!

آخه من دیدم بخدا دختره کتک خور بود خونه باباش 

بدون مادر بزرگ شد 

الانم توخونه شوهرش کتک خوره 

و خیلی جورای دیگه ام دیدم ....

نه 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

مغز های زنگ زده ان دیگهنمیخوان قبول کنن!آخه من دیدم بخدا دختره کتک خور بود خونه باباش بدون مادر بزرگ ...

درسته.اصلا نمیشه نسخه کلی پیچید

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

مثلا دوس داری خوب شوهر کنی ک بقیه غبطه بخورن؟

اول باید یاد بگیری زندگی زناشویی بالا پایین داره هیچ مردی با اسب سفید نمیاد دختر رو ببره تو قصر

برای دیگران زندگی نکنید

ازدواج خوب خیلی خیلی راحته: اول باید رو خودت کار کنی بعد کائنات یکی همتراز خودت میزاره سر راهت 

اگاهی باید بالا باشه تو ازدواج

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
مغز های زنگ زده ان دیگهنمیخوان قبول کنن!آخه من دیدم بخدا دختره کتک خور بود خونه باباش بدون مادر بزرگ ...

مثل من خونه پدر کتکم‌ خوردم الانم خونه شوهر کتک میخورم🥲

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

دورت بگردمقربونت الان که دور زمونه عوض شده تحمل نکن 💔🥺

فدات اره ولی شانس من همینه عزیزم اره دیگه بخاطر دوتا بچهام دارم این جهنمو تحمل میکنم‌ وگرنه دوری خودمو راحت کرده بودم

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

بله زشت و از خونواده فقیر با یه پسر همه چی تمام و خیلی پولدار ازدواج کرد. زن داداش پسره از ترس اینکه جاریش از خودش بالاتر نباشه اینو بهش معرفی کرد. حالا پسره عاشق دختره شده و دختره هر چی عمل زیبایی بوده انجام داده. خرج خانواده‌ دختر رو هم پسره میده. الان دختره چنان کلاسی میذاره با شاه هم فالوده نمیخوره با اون جاری که واسطه ازدواجش بود هم قطع رابطست میگفت در حد خودم نمیبینمش

بخدا این دختره از جورجینا هم خوش شانس تر بود

خواهر شوهرم یعنی اخلاقش به حدی گنده من که زنم نمیتونم تحملش کنم وای به حال اون مرد ولی یه ازدواجی کرد همه مونده بودن ازدواج دومش بوده البته ظاهرش هم کاملا معمولی قد کوتاه و لاغر

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

آره هست جوری که حتی یکی از پسرهای فامیل یه روز گفت کاش من جای فلانی بودم وهمچین شوهری گیرم میومد...حالا ترفند دختره چی بود؟ اینکه پسره فامیلشون بود وخودشو یه دختر خیلی خوب وفهمیده نشون داد ولی از فردای عقد عوض شد وشد یه عقده ای به تمام معنا که انگار پسر رو فقط به چشم کارت بانکی میبینه...ازدواج خوبی کرده ولی تو نگه داشتنش گند زده